Stargate: Revolution   5 hozzászólás

Joseph Mallozzi (a franchise egyik producere és írója) naponta ír blogot (linkje a menüben), amiben a nézők kérdéseire válaszolva, vagy anélkül, információkat és képeket oszt meg az olvasóival. A tegnapi napon egy olyan kérdésre válaszolt, amiben azt kérdezték, hogy mi lesz a harmadik SG-1 film címe.
A válasz: Stargate: Revolution, vagyis “Forradalom”.

A legfrissebb hírek szerint a a harmadik DVD film forgatókönyve elkészült. A Brad Wright és Carl Binder által írott történet amolyan retro Csillagkaput akar felidézni, a fő-főszerepben Jack O’Neilllel, valamint a CsK-1 eredeti tagjaival. Vala Mal Doran nem fog szerepelni a filmben, Cameron Mitchell és Hank Landry pedig még kérdéses. A történet valamikor a Continuum és az SGU kezdete között fog játszódni.

Brad Wright azt nyilatkozta, hogy egy kiemelten O’Neillre koncentráló történetet írt, amiben nem csak simán szerepel O’Neill, hanem igazi nagy durranással tér vissza.
“I had a story idea that really worked with O’Neill. And it’s not just his character, by any means. It’s a Stargate story that brings O’Neill back in a big way.”

A film (az Atlantisz filmmel együtt) egyelőre a fiókban van a gazdasági helyzetre hivatkozva. Az MGM nem szeretne a jelenlegi vásárlási körülmények között nagyot bukni a DVD eladásokkal, ezért a 2010 elejére tervezett filmek elkészítését inkább elhalasztották.
Az örökösen hibát keresők számára ez az indok jó táptalajnak minősül, azonban teljesen logikus, hogy inkább várnak vele. Az első két DVD film meglepően nagy siker lett, a színészek és a stáb bármikor készen állnak, ha hívják őket egy filmre vagy egy vendégszerepre, és a két kész forgatókönyv is elég bíztatónak tűnik.

A GateWorld szerkesztősége elvileg a napokban fog összeállítani egy oldalt az összes információval, amit a filmről tudni lehet, így elképzelhető, hogy ez a hír is frissülni fog.

Az eredeti hír a GateWorld-ön: http://www.gateworld.net/news/2009/11/third-sg-1-movie-is-stargate-revolution/

Reklámok

Posted 2009. november 12. by Nekomajin in Hírek, SG-1

Tagged with , ,

5 responses to “Stargate: Revolution

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vannak valami 2010-es fejlemènyek is?

  2. Visszajelzés: Karácsony és születésnap « Csillagkapu hírek magyarul

  3. Én nagyon örülök,hogy még harmadik csillagkapu mozifilm is lesz,bár egy kicsit sajnálom,hogy Don S.davis nem lesz benne,ùgy lenne a legjobb,ha most(lehet,hogy utolsò alkalommal)minden règi jò karakter felbukkana,az lenne a legjobb(lezàràsnak):)

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s