SG-1 vendégszereplők az SGU-ban   Leave a comment

Az SGU pilotjában (Levegő) sok ismerős arc tűnt fel. Az első részben Jack O’Neill, Sam Carter és Walter Harriman szerepelt, és még Daniel Jackson is kapott egy kis cameo szerepet, a második részben pedig Bill Lee-t láthattuk pár másodperc erejéig.
O’Neill azóta már szerepelt a pilot 3. részében és a u01×07 – Earth (Föld) című részben is, és valószínűleg még többször fog feltűnni az Anyabolygó Védelmi Hivatal vezetőjeként.

A hír aktualitása az, hogy Amanda Tapping egy interjúban elárulta, hogy az első évad végén újra vendégszerepelni fog, de azt nem árulta el, hogy melyik részben. Valószínűleg újra a USS Hammond kapitányaként tűnik fel.

Azt már hetek óta tudjuk, hogy Daniel Jackson egy jelentősebb szerepet fog játszani a u01×14 – Human (Ember) című részben, és egyes hírek szerint a u01×18 – Subversion (Felfordulás) című részben is fel fog tűnni.

Egy érdekesség a hír végére, hogy az SG-1-ben Teal’c szerepelt a legtöbb részben, olyannyira, hogy mindössze a 08×12 – Prometheus Unbound (A megszabadított Prometheus) című részben nem láthattuk. A CsK-1 tagjai közül viszont ő szerepel a legkevesebbet a két spin-offban. Mindössze egy pár soros cameo és egy vendégszereplés erejéig jelent meg az Atlantisban.

Az Amanda Tapinngal készült interjú angolul: http://www.huffingtonpost.com/jenna-busch/amanda-tapping-launches-c_b_350257.html

FRISSÍTÉS:
Michael Shanks megerősítette, hogy Daniel Jackson és Jack O’Neill karaktere valóban vissza fog térni a u01×18 – Subversion (Felfordulás) című részben, és jelentős szerepet fognak játszani az epizódban.

Hír a GateWorld-ön: http://www.gateworld.net/news/2009/11/shanks-anderson-return-to-sgu-in-subversion/

Reklámok

Posted 2009. november 14. by Nekomajin in Hírek, SGU

Tagged with , , , , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s