Tudtad-e? /091119/   2 hozzászólás

Néha előfordul, hogy egy színész nem azt a szerepet játssza egy sorozatban, amit eredetileg szántak neki, és az is megeshet, hogy egy eredetileg csak egyszer feltűnő karakter később meghatározó, állandó tagja lesz a sorozatnak.

A készítők eredetileg Ben Browdernek szánták John Sheppard szerepét, de ő nem tudta elfogadni a felkérést, mert abban az időben még a Farscape: The Peacekeeper Wars című minisorozatot forgatta, ami a hazánkban is vetített Csillagközi szökevények című sorozat befejezése. Így került a képbe Joe Flannigan Sheppard szerepére, Browder pedig végül Cameron Mitchell szerepét kapta a 9. évadtól kezdődően.

David Hewlett még kacifántosabb utat járt be, mire megkapta a franchise egyik legkiemelkedőbb szerepét. Eredetileg ugyanis Hewletett kérték fel, hogy játssza el Orlint a 05×03 – Ascension (Felemelkedés) című részben. Ezt a szerepet végül Sean Patric Flanery kapta, Hewlett pedig az 5. évad közepén és a 6. elején alakíthatta Dr. Rodney McKayt.
Az SGA-ban egy bizonyos Dr. Ingram lett volna a vezető tudós neve, de az utolsó pillanatban a készítőknek eszébe jutott Hewlett, aki elvállalta a szerepet. Később McKay még négy részben feltűnt az SG-1-ben is, egy kivételével alternatív idősíkokban.

Reklámok

Posted 2009. november 19. by Nekomajin in Tudtad-e?

Tagged with ,

2 responses to “Tudtad-e? /091119/

Subscribe to comments with RSS.

  1. Képek miért nincsenek? ^^

  2. Minek? Aki nem tudja, hogy néznek ki a főszereplők, az úgyse olvas ilyen blogot.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s