Megszületett Alaina Huffman kislánya   Leave a comment

Tegnap megszülett Alaina Huffman harmadik gyereke, Charley-Jane. A színésznő végig közvetítette a szülést a Twitter csatornáján. Igazán mókás, a tweeteket visszakereshetitek az idővonalán. 🙂
Azóta már két képet is közzétett, amiken ő és a kisbaba látható.

A Universe 1. évadának forgatása végén már a hetedik hónapban volt, azt azonban még nem tudni, hogy a készítők beleírták-e valamilyen formában a terhességet a történetbe. Korábban már láthattunk ilyet, így nem lenne meglepő, azonban egy hét hónapos terhességet talán még meg tudnak oldani valahogy, hogy ne látszódjon. Egy fél év múlva kiderül.

Korábban a leglátványosabb történetbeszövés Rachel Luttrell esetében történt. Az Atlantis 4. évadjának végét, 5. évadjának elejét ugyanis akkor forgatták, amikor a színésznő valóban terhes volt, és az írók úgy döntöttek, hogy Teyla is legyen terhes. Így látszott a hasa is a sorozatban, illetve néhány részben el volt rabolva, amíg a színésznő otthon volt az újszülött gyerekével.
Amanda Tapping szülését rövidebb úton oldották meg. Talán emlékeztek rá, hogy az SG-1 9. évadjának első 5 részében Carter csak néhány percet szerepelt. A színésznő akkor volt otthon a kisbabájával.
És végül a szülés volt az oka annak is, hogy a Carolyn Lamet mindössze két részben láthattuk az SG-1 10. évadjában. Az őt alakító Lexa Doig ugyanis többnyire otthon volt újszülött fiával, aki mellesleg a színésznő és Michael Shanks második közös gyereke.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s