The Ascended Times   3 hozzászólás

Ugye emlékeztek még arra, amikor a 08×18 – Threads című részben Daniel újságot olvasott a Felemelkedettek Kávézójában? A történet szerint a The Ascended Times című napilapból tudta meg, hogy mi történik az alacsonyabb létsíkon.

Az újság (legalábbis a címlap) rendesen meg van szerkesztve, és tele van mindenféle érdekes dologgal. Rögtön az első hasábban több felemelkedett lény, köztük Oma Desala nyilatkozik az újságnak Danielről. A lap alján maga Anubis közli a terveit az élet kipusztításáról, és a CsK-1 tagjainak megbüntetéséről.
A címlapon további érdekességeket találunk, például arról, hogy megtalálták a világmindenség peremét, egy macska felrobbant az utcán, miután füstbékát evett, illetve egy bizonyos Dahli L. Lamae fejti ki nézeteit arról, hogy nem a jóga a megfelelő módszer a megvilágosodáshoz.
Arról is van egy rövid híradás, hogy miközben az atlantiszi expedíció tagjai ZPM-eket keresnek a Pegazusban, Lidérc kaptárhajók tartanak egyenesen Atlantiszra.

Ez azonban még nem minden! A címlapot a sorozatban látottak alapján rekonstruálta egy német rajongói oldal. Sajnos az oldal azóta megszűnt, és a különböző oldalakon csak kicsinyített, olvashatatlan változatokat lehet találni. Azonban sikerült előkaparnom az eredetit az Internet Archívumból, és most közzéteszem.

>> a The Ascended Times egyik példányának címlapja <<

A szöveg természetesen angolul van. Nem kizárt, hogy egyszer majd lefordítom, de ha valaki szeretne megelőzni, akkor csak hajrá!

Mikor megláttam ezt a képet, egyből a Harry Potter meg a Reggeli Próféta jutott eszembe. Az egész olyan varázslatos, meg kb olyan szinten van elrugaszkodva. Az a robbanó macska, meg Dahli L. Lamae… Már csak az hiányzott, hogy Daniel mozogjon és grimaszokat vágjon a képen.
🙂

Reklámok

Posted 2009. december 31. by Nekomajin in Nyalánkságok, Rovatok

Tagged with , , ,

3 responses to “The Ascended Times

Subscribe to comments with RSS.

  1. A legjobb: horoszkópok:D

    De a cica sem semmi…

  2. Ezesetben megelőztetek minket, mert mi is dolgoztunk rajta, csak lassan. 😀
    Mindenesetre köszi a fordítást! 🙂

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s