Csillagkapus színészek más filmekben – hírcsomag   2 hozzászólás

Az elmúlt hetekben több hír is volt arról, hogy jelenlegi vagy volt Csillagkapus színészek milyen más filmekben és sorozatokban szerepelnek. Még bő két hónapig tart a Universe évadközi szünete, úgyhogy lehet szemezgetni a holtszezonra.

Első helyen kell megemlíteni a Sanctuary (Génrejtek) című sorozatot, ami a legtöbb Csillagkapuhoz köthető színészt vonultatja fel. A főszerepben Amanda Tapping (Samantha Carter), Christopher Heyerdahl (Halling, Todd) és Ryan Robbins (Ladon Radim) láthatóak, és rendszeresen feltűnnek volt Csillagkapu fő- és mellékszereplők.

Corin Nemec (Jonas Quinn) a Syfy legújabb TV filmjében, a House of Bones-ban játszik főszerepet. A film premierje most hétvégén, január 16-án lesz. A történet szerint egy forgató csoport egy “szellemház” fogságába esik.
2009-ben Nemec egy mókás websorozatot készített a Rém rendes családból ismert David Faustinóval (Bud Bundy), ami két kiégett TV színészről szól. A websorozat címe Star-ving, ami egy szójáték.

Micheal Shanks (Daniel Jackson) a Smallville 9. évadjában több részben alakítja Hawkmant, illetve egy rész erejéig vendégszerepel a Sanctuaryban.
A Smallville-ben Sharon Taylor (Amelia Banks) is vendégszerepel.

David Hewlett (Rodney McKay) a The Whistleblower című független filmben szerepel Rachel Weisz és Monica Bellucci mellett. A film 2010-ben fog mejelenni.
Közben Hewlett két saját filmen is ötletel. Ezek közül az egyik a korábbi filmjében, az A Dog’s Breakfastben látott Starcrossed című sci-fi szappanopera. Ha az utóbbi film elkészül, akkor abban minden bizonnyal szerepelni fog Ratchel Lutrell (Teyla Emmagan) és Paul McGillion (Carson Beckett), illetve valószínűleg maga Hewlett is.

Jason Momoa (Ronon Dex) az HBO új, Game of Thrones című sorozatának pilotjában szerepel, illetve egyelőre meg nem erősített, de széles körben hangoztatott pletykák szerint jó eséllyel pályázik az új Conan, a barbár film főszerepére.

Christopher Heyerdahl (Halling, Todd) a Sanctuary (két) szerepe mellett az Alkonyat második részében tűnik fel.

Joe Flannigan (John Sheppard) még a nyáron tűnt fel a Warehouse 13 című sorozat egyik részében.

Nagy siker lehet a Riese című fantasy websorozat, amiben több Csillagkapus mellékszereplő is főszerepet fog alakítani. Név szerint Ben Cotton (Kavanagh), Taylor Sharon (Amelia Banks), Ryan Robbins (Ladon Radim) és Patrick Gilmore (Dale Volker).

Végül Brian J. Smith (Matthew Scott) Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című regényének legújabb feldolgozásában szerepel.

A fentiek között vannak kisebb és nagyobb szerepek is, de remélem, hogy sikerült 1-2 jó tippet adnom a holtszezonra. Én személy szerint a Sanctuaryt ajánlanám mindenkinek. Nem csak jó sorozat, de a főszereplők mellett szinte minden részben feltűnik 1-1 ismert vagy kevésbé ismert Csillagkapus színész.

Reklámok

Posted 2010. január 15. by Nekomajin in Hírek, Más sorozatok, Színészek

Tagged with ,

2 responses to “Csillagkapus színészek más filmekben – hírcsomag

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tök érdekes, hogy a SG szereplők igencsak visszatérnek későbbi vagy más részekben a Csillagkapu történetébe persze más karakterként. Én például Carson Becket-et láttam a “V” c. sorozat utolsó előtti vagy azelőtti epizódjában, igaz ott nem orvos volt, de valami hasonló. És az érdekes, hogy a SGA-ban azt mondja, hogy ő skót és azért beszél máshogy, mint a többiek, a másik sorozatban viszont teljesen amerikai a kiejtés, mondjuk én is jól utánozom a palócot, de azért érdekes. És most néztem a SG első évadjában az egyik idegen ugyanaz a színész, mint aki a SGA-ban Dr. Weir párját alakítja. A SGU-ben a Lucian szövetség egyik embere ugyanaz a színész, aki a SGA-ban az egyik menekülőt játsza, ja és az első Stargate filmben az egyik tudós pedig az a színész, aki a SGA-ban az Lucian-t vagy már nem emlékszem a nevére teljesen, na őt játsza, aki egypár részben megkeseríti a főhősök életét.

  2. Igen, rengeteg ilyen szereplő van. Én hardcore fanként kifejezetten szeretek ilyenek után kutatni. Az SGU-val kapcsolatban írtam is már ilyen bejegyzést, a Tudtad-e rovatban. Julia Benson, aki Vanessa James hadnagyot játsza, pont Lucius Lavin egyik feleségét játszotta az SGA-ban.
    Tervezek is erről egy bejegyzést, csak jó sokat kell hozzá kutatni, hogy minél inkább teljeskörű legyen.

    Paul McGillion meg tényleg skót, viszont teljesen jól beszél angolul, direkt játszik rá a skót akcentusra. Mint ahogy David Nykl is Zelenka cseh akcentusára.
    Van is erről egy videó. Miután kiírták a harmadik évad végén, a rajongók kampányt indítottak, hogy hozzák vissza Beckettet, és a GateWorld készített vele egy rövid videót. Ezen hallhatod, hogy csak rájátszik a skót akcentusára.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s