Tudtad-e? /100314/   Leave a comment

Az elmúlt napok egyik híre az volt, hogy Robert Carlyle (Nicholas Rush) fogja rendezni a Universe második évadjának negyedik, Pathogen című részét.
Ez nem nagy újdonság a Csillagkapu világában, hiszen korábban is volt már példa arra, hogy színészek rendeztek egy-egy epizódot.

Amanda Tapping (Sam Carter) az SG-1 hetedik évadjának 19. részét, a Resurrectiont (Feltámadás) rendezte, Michael Shanks (Daniel Jackson) pedig a negyedik évad 21. részét, a Double Jeopardy-t (Kettős kockázat).

Az azonban valamivel gyakoribb, hogy a színészek írják a forgatókönyvet.
Michael Shanks írta az előbb említett Ressurection történetét, és az Evolution (Evolúció) első részének történetébe is besegített.
Christopher Judge elég hosszú listával rendelkezik. Négy epizódot is írt: 05×18 – The Warrior (A harcos), 06×19 – The Changeling (Az átváltozás), 07×1 – Birthright (A születés joga), 08×09 – Sacrifices (Áldozatok). Ezek jellemzően Teal’c központú epizódok.
Az SGA csapatából Joe Flanigan (John Sheppard) jegyez két részt íróként. A második évad 12. része, az Epiphany (Megvilágosodás) és a negyedik évad 15. része, az Outcast (Kitaszított) nem meglepő módon Sheppard karaktere köré épülnek.

Reklámok

Posted 2010. március 15. by Nekomajin in Rovatok, Tudtad-e?

Tagged with , , , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s