Rage of Angels   Leave a comment

Még 2007 tavaszán, az Ark of Truth és a Continuum munkálatainak idején látott napvilágot a hír, miszerint Chris Judge új projekten dolgozik. A projekt egy új sorozat, ami a Rage of Angels, vagyis az Angyalok haragja címet viseli.

A történet alapja az, hogy Gábriel arkangyal megelégeli a mennyország szabályait, és a Földre jön, hogy megkeresse az elveszett Mihály arkangyalt, és terjessze a végső csata hírét az angyalok között.
Gábrielt természetesen maga Judge fogja játszani, de egy másik ismerős arc is fel fog tűnni, ugyanis Michael Shanks fogja játszani Lucifert.
Jugde elmondása szerint ne számítsunk egy újabb családi sorozatra. A Rage of Angelst a 10 óra utáni műsorsávban fogják vetíteni.

Ennyit tudtunk még 2007-ből, de a napokban újabb hírek jöttek. Az MGM eladta a jogokat a Starz Media nevű kábel TV hálózatnak. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a Starztól, csak viccből nem vették volna meg a jogokat, és az is jó jel, hogy a stúdió kérésére Judge újra elkezdte növeszteni a nem rég levágott haját.
A tervekben egy két órás pilot szerepel, ami ha elnyeri a producerek tetszését, akkor sorozat lesz belőle, ha nem, akkor egy egész estés filmként fogják vetíteni.

Ugye mindenki szeretné látni, ahogy Chris Judge véres hentelésre indul, Michael Shanks pedig a nem teljesen beszámítható Lucifer bőrébe bújik?

Az eredeti hírek a GateWorld-ön:
http://www.gateworld.net/news/2007/05/shanks_details_irage_of_angelsi.shtml
http://www.gateworld.net/news/2010/03/judges-rage-of-angels-picked-up-by-starz/

Reklámok

Posted 2010. március 30. by Nekomajin in Hírek, Más sorozatok

Tagged with ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s