Levelesláda /100502/   Leave a comment

Na lássuk, mi termett ezen a héten!

A válaszok között rengeteg spoiler is szerepel, ezért csak azok olvassanak tovább, akik nem bánják, ha előre megtudnak bizonyos információkat!

  • Az SGA utolsó részében Caldwell azt mondta, hogy az Odyssey olyan titkos küldetésen van, amiről még ő sem tudhat. Azóta Joe azt is elárulta, hogy ahogy sokan sejtették, a küldetésnek az SGU-hoz van köze, most pedig azt is megtudtuk, hogy mindenre kapunk magyarázatot a tervezett filmben, a Revolutionben.
  • A két tervezett filmről pedig még mindig nincs hivatalos megerősítés az MGM részéről. Ugyanakkor Joe sokadszorra hangsúlyozza, hogy a várakozás oka pusztán a stúdió gazdasági helyzete. Korábban azt is megemlítette, hogy az SG-1 szereplői eleve három filmre szerződtek.
  • Az MGM anyagi helyzete NEM veszélyezteti az SGU jövőjét. A második évad mindenképpen el fog készülni az eredeti tervek szerint. Az, hogy lesz-e harmadik évad, a második évad első felének nézettségi adataitól fog függni.
  • Egy kis szakzsargon: A stáblistán látható “story by”, “teleplay by” és “written by” jelzők rendre azt jelentik, hogy valaki kitalált egy történetet, de nem ő írta meg, valaki megírt egy más által kitalált történetet, illetve valaki kitalált és megírt egy történetet.
  • Az eredeti tervek szerint az első évad egy egyrészes epizóddal végződött volna, de a terjedelme miatt végül kétrészes lett. Ezért az eredetileg 17. epizódnak tervezett történetet a második évadban láthatjuk majd The Greater Good címmel. A jelenlegi állás szerint a hetedik rész lesz.
  • Armstrong szenátor holttestét valószínűleg kidobták az űrbe.

Források:
http://josephmallozzi.wordpress.com/2010/04/26/april-26-2010…
http://josephmallozzi.wordpress.com/2010/04/27/april-27-2010…
http://josephmallozzi.wordpress.com/2010/04/30/april-30-2010…

Reklámok

Posted 2010. május 2. by Nekomajin in Hírek, Levelesláda

Tagged with , , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s