Kérdések és válaszok: Alaina Huffman   Leave a comment

Joseph Mallozzi egymás után kéri meg a Universe stábjának tagjait, hogy válaszoljanak a blogján keresztül feltett kérdésekre. Csemegézzünk most az Alaina Huffmanhoz (Tamara Johansen) szóló kérdések közül.

  • A szülei Horvátországból származnak. Karrierjét gyerek színészként kezdte, majd modellkedett, aztán visszatért a színészethez. Három gyermeke van. A legkisebb tavaly decemberben született.
  • A legtöbb kérdést természetesen a terhességével kapcsolatban kapta. Elárulta, hogy a forgatásban nem okozott különösebb nehézségeket, mert egyrészt a forgatás ideje alatt még csak a terhessége közepén volt, másrészt ahogy ő mondta, “csodálatos terhességei voltak”.
  • TJ és Young múltbeli és jövőbeli kapcsolatáról természetesen semmit nem árult el.
  • A korábbi orvosok elég nagy arányban haltak hősi halált (Fraiser, Beckett), ennek ellenére Alaina nem fél attól, hogy az ő karaktere is erre a sorsra jut.
  • Az első évadból a Time volt a kedvenc része.
  • A rajongók egyik alap kérdésére a válasza az volt, hogy nem, nem követte az előző két sorozatot, de mióta elkezdtek forgatni, már megnézett néhány részt. Viszont a bátyja nagy Csillagkapu rajongó.
  • Néhányan arról is érdeklődtek, hogy visszatér-e a Smallville 10. évadjában Fekete Kanári szerepében. Egyelőre nincs róla hivatalos információ, de reméli, hogy eljátszhatja még a szerepet.
  • Végül, az egyik rajongó azt kérdezte tőle, hogy mit gondol, TJ mikor kap valami menő kütyüt. Eli-nak ott vannak a Kinók, Rushnak a robot, Brody-nak a pálinkafőző…
    A válasz csak ennyi volt: “Kiváló kérdés… JOE?”

Forrás:
http://josephmallozzi.wordpress.com/2010/05/16/may-16-2010-actress-alaina-huffman-answers-your-questions/

Időközben Jamil Walker Smith (Greer) és Elyse Levesque (Chloe) is írják a válaszaikat a hozzájuk intézett kérdésekre. Amint elkészülnek, abból is szemezgetek majd.

Reklámok

Posted 2010. május 29. by Nekomajin in Különkiadások, Levelesláda

Tagged with , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s