GateWars   Leave a comment

Még 2005 elején indult egy szöveges, böngésző alapú online szerepjáték (BBMMORPG), ami a Csillagkapu mitológiáján alapult. A játékot rajongók fejlesztették, és fejlesztik azóta is, így nem tekinthető hivatalos SG játéknak. Ahogy a franchise is fejlődött, a játék egyre jobban eltávolodott a Csillagkapu világától. Korábbi StarGateWars nevét is GateWars-ra cserélte.

Bővebb információt a játékról egy régebbi blogbejegyzésemben olvashattok, jelen bejegyzés apropója ugyanis az ünneplés! A Hungarian Unity nevű magyar szövetség ma ünnepli harmadik születésnapját. Három évvel és néhány nappal ezelőtt jó néhány játékos regisztrált a kvarga által írt hír hatására. Néhány nap múlva a szövetség is megalakult, hogy aztán kezdetét vegye a fordulatos kaland.
Néhány magyar játékos tagja volt már nagyobb szövetségeknek, és egy akkoriban még főleg határontúli magyarokat tömörítő szövetség is létezett már Bicska néven. Az elmúlt három évben magyar játékosok jöttek, és mentek, a magyar szövetségrendszer párszor átalakult, lezajlott egy szerverwar, ahol a HU a győztes oldalon harcolt, de most itt az ünneplés ideje!
Az Abydos Gate fórumában több játékos beszámolóját is olvashatjátok majd a következő napokban. Ha kedvet kaptok, regisztráljatok a játékba és a magyar szövetségek közös fórumába, és legyetek tagjai a közösségnek! A játékhoz angol nyelvtudás előny, a segítőkészséget mi biztosítjuk. 😉

Reklámok

Posted 2010. június 3. by Nekomajin in Hírek, Játékok

Tagged with

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s