SGU × SGA crossover!!!   1 comment

A blog rendszeres olvasói már tudják, hogy a kezdeti teljes elzárkózás utáni fokozatos enyhülés végül odáig jutott, hogy “valószínűleg” lesznek Atlantis vendégszereplők a Universe-ben. Nos, tegnap Joseph Mallozzi hivatalosan is bejelentette, hogy ez biztosan meg fog történni.

A második évad 15. részében (jelenlegi címe: Seizure) valahogyan össze fog kapcsolódni a két történetszál. Úgy tűnik, hogy ez több lesz az eddigi vendégszerepléseknél, hiszen néhány kérdést a (befejezetlen) SGA-ból is meg fog válaszolni.

A terveket eleinte főleg Mallozzi ellenezte, mert a tervezett DVD film, (amit ő írt,) közvetlenül az 5. évad utolsó része után játszódik, és ezek szerint egy hosszabb időszakot ölel át. Ezért nem hívhatták segítségül eddig McKayt, és ezért nem indulhatott az Atlantis a Destiny után a féregjárat hajtóművel.
Most viszont már annyit csúszik az Extinction, hogy valószínűleg eltelt az a néhány hónap, ami alatt játszódik, így jöhetnek a vendégszereplések. Egy kicsit ugyan módosítani kell majd a forgatókönyvön, de ahogy Mallozzi írta, “ez nem nagy ügy”.

Úgy tűnik, hogy az epizódot próbálták úgy megírni, hogy ha esetleg mégsem készülne el a film, akkor is megválaszoljanak néhány függőben lévő kérdést. Ugyanakkor közel sem az összeset, és ez nem jelenti azt, hogy most már nem lesz DVD film, mert arról még mindig nincsenek hivatalos információk.
Ahogyan arról sem, hogy melyik két SGA szereplőt láthatjuk majd. A Syfy teljes hírzárlatot rendelt el az ügyben, és ők fogják majd bejelenteni, “amikor eljön az ideje”.

Addig is lehet találgatni, hogy ki lesz az a két szereplő!

Reklámok

Posted 2010. július 16. by Nekomajin in Hírek, SGA, SGU, Történetvonalak

Tagged with , ,

One response to “SGU × SGA crossover!!!

Subscribe to comments with RSS.

  1. Visszajelzés: Összefoglaló a DVD filmekről #2 « Csillagkapu hírek magyarul

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s