Universe 2.0 spoilerek   Leave a comment

A GateWorld szerkesztősége készített egy rövid interjút Robert Carlyle-jal a két héttel ezelőtt tartott San Diego Comic Conon, ahol a színész meglepő nyíltsággal beszélt a második évad történéseiről.
Figyelem! Igen erős spoilerek következnek a második évadból! Csak akkor olvass tovább, ha nem bánod, hogy előre megtudod a történet egyes részleteit!

Már a második évad első részének elején megtudjuk, hogy Rush felfedezte a Destiny hídját, és irányítani is tudja a hajót. Letéríti a hajót az előre kijelölt haladási irányáról, de az egész felfedezést titokban tartja.
A titok csak a hetedik részben derül ki, amikor a csapat is megtalálja a hidat, és kiderül, hogy Rush már egy ideje tud róla. Itt egy 11 oldalas (forgatókönyv) jelenet következik Rush és Young között, amit Carlyle úgy jellemzett, hogy ilyet ritkán látni a TV-ben. Végül Rush mindent bevall, és itt következik az igazi fordulópont. Ettől kezdve a legénység a hazajutás helyett egy küldetésre koncentrál, ami annyira fontos, hogy minden mást háttérbe szorít. Annyira fontos, hogy Young azonnal Rush oldalára áll, ahelyett, hogy újra meg akarná ölni.
De vajon Rush igazat mondott?

Az eredeti cikk a GateWorld-ön olvasható.

Reklámok

Posted 2010. augusztus 3. by Nekomajin in Hírek, SGU, Történetvonalak

Tagged with ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s