Spoilerek az első három részből   Leave a comment

A Syfy kiszivárogtatott “némi” információt a második évad első három részéről.
Figyelem, a következőkben nagyon erős spoilerek következnek! Csak az olvasson tovább, aki szeretné előre megtudni az epizódok tartalmát!!!

02×01 – Intervention
Az első évad utolsó részének közvetlen folytatása.
Dannic meg akarja ölni a teljes legénységet, de Varro meggyőzi, hogy inkább az első lakható bolygón tegyék ki őket. Dannic végül árulással vádolja Varro frakcióját, de az elektromos vihar miatt együtt kell majd dolgozniuk.
Időközben Rush, Brody, Eli és Chloe a hidropónikus laborban rejtőznek el, és némi irányításra tesznek szert a hajó rendszerei fölött. Rush el akarja szívni az energiát a hajó többi részéből, hogy az elvékonyodó pajzs áteressze a sugárzást, de Dannic kihasználja, hogy TJ is a hajón van, a védtelen területen.

02×02 – Aftermath
Rush végre megfejti a Destiny mesterkódját, és hozzáfér a hídhoz. Egy olyan bolygót talál, ami élhető, de valamiért ki van zárva a Destiny rendszeréből, és a csillagkapuja se működik. Mivel az élelem és a víz erősen fogyóban van a fedélzeten, úgy dönt, hogy felülírja a hajó vezérlőrendszerét, és a siklóval egy csapatot küld a bolygóra.
Wray kihallgatja a Lucian foglyokat, és úgy dönt, hogy néhányan megbízhatóak, és még a segítségükre lehetnek. Young gyanúja azonban beigazolódik, mikor a szövetség tagjai megtámadják őket. Végül úgy dönt, hogy mindet a lakható bolygón hagyja.
Miközben Scott a bolygóra szállítja őket, turbolenciába keveredik, és lezuhan a siklóval. Még a Destiny ugrása előtt meg kell találniuk a működésképtelen csillagkaput.

02×03 – Awakening
A Destiny ütközőpályára kerül egy Ősök által tervezett hajóval. A legénység igen csak meglepődik, amikor beérik az űrben lebegő hajót, és az rákapcsolódik a Destiny-re. A két hajó közti információáramból rájönnek, hogy az egyik kaputelepítő hajót találták meg.
Young egy csapatot küld a hajóra, miközben Rush és Eli az adatfolyamot elemzik. Scott és csapata úgy gondolja, hogy a hajónak van elég energiája ahhoz, hogy visszatárcsázzanak a Földre. Telford haza akar jutni, ezért csatlakozik a csapathoz, de kiderül, hogy a hajón nem csak energia van, hanem valami más is.

Forrás: http://www.gateworld.net/news/2010/09/new-details-on-stargate-universes-first-new-episodes/3/

Posted 2010. szeptember 16. by Nekomajin in Hírek, SGU, Történetvonalak

Tagged with ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s