Több kaland, több humor, itt a második évad   Leave a comment

Holnap kezdődik a második évad. Az első rész az évadzáró duplarész közvetlen folytatása lesz. A továbbiakban a Lucian szövetség mellett új történetszál indul, ami a készítők szerint egészen új irányba viszi a sorozatot.

Brad Wright, a franchise egyik legrégebbi producere, és a Universe egyik megalkotója a napokban azt nyilatkozta, hogy az új évad több kalandot és humort tartalmaz majd. Kicsit visszakanyarodik az előző két sorozat hangulatához, de annál azért sötétebb és mélyebb lesz. Míg az első évadban a humor egy részét O’Neill rövid szereplései adták, most már a Destiny legénysége is több humor forrása lesz. A kalandot pedig a bolygók felderítése és az űrcsaták fogják szolgáltatni.

A legénységnek meg kell birkózni a Lucian szövetség tagjainak jelenlétével, új küldetésre indulnak, egy rejtélyes betegség is megjelenik, és még egy Tejútrendszert érintő problémát is meg kell oldaniuk. Telford állandó szereplő lesz, de legalábbis sokkal több szerepe lesz, mint az első évadban, és a mellékszereplőket (James, Park, Brody, Volker, Riley) is szinte az összes epizódban látni fogjuk. Ha igazak a hírek, akkor Amanda Perry is több epizódban fog szerepelni, és egy rész erejéig feltűnik Rodney McKay és Richard Woolsey is. A hírek szerint SG-1-es vendégszereplő nem lesz a második évadban.

Kedvcsinálónak megnézhetitek a három trailert (Syfy, Comic Con, MGM), spoilerekért és bővebb hírekért pedig lapozgassátok a korábbi híreket itt a blogon! Ne feledjétek, holnap kezdődik a második évad!

Reklámok

Posted 2010. szeptember 27. by Nekomajin in Hírek, SGU, Történetvonalak

Tagged with

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s