B terv   4 hozzászólás

Brad Wright, a francise egyik alapító producere és megannyi epizód írója egy interjúban kitért a tervezett DVD filmekre, és egy igen érdekes mondattal zárta le a mondandóját.

A helyzet jelenleg az, hogy mindenki (MGM, Syfy, készítők, színészek, takarítónénik, stb) azt akarja, hogy elkészüljenek a filmek, mégsincs semmi fejlemény. Az MGM jelenleg a csőd szélén áll, de nekik kellene finanszírozni a filmeket. Az elmúlt 1-2 évben a direct-to-DVD piac teljesen tönkrement, és úgy tűnik, hogy nem is fog feléledni a korábbi formában. Az Ark of Truth és a Continuum az utolsó filmek között voltak, amik jelentős sikert tudtak elérni ezen a területen.

A fenti sorokat már többször leírtam itt a blogon, de most jön a fordulat. Brad Wright azt mondta, hogy van egy B tervük. Sajnos azt nem árulta el, hogy mi ez a terv, de már beszélt az MGM illetékeseivel, és továbbra sincs semmi veszve.
Jelenleg a Universe második évadának utolsó részeit forgatják. Amennyiben lesz 3. évad, annak forgatása 2011 tavaszának elején fog kezdődni. 4-5 üres hónapjuk lesz a filmekre, amiknek a leforgatása egyenként kb 3 hetet vesz igénybe, és ha az egyik zöld utat kap, akkor valószínűleg a másik is.
A matekozás végén azt kell megállapítanunk, hogy ha lesz érdemi döntés a filmek ügyében, akkor annak az elkövetkezendő néhány hétben kell megszületnie.

De vajon mi lehet a B terv? Megpróbálják a Syfy-t nagyobb arányban bevonni a gyártási költségekbe? Esetleg külső forrásokat próbálnak szerezni? Elvetik a direct-to-DVD ötletet, és TV filmet vagy esetleg minisorozatot készítenek? A Syfy rendszeresen készít saját gyártású filmeket és minisorozatokat is, így ez a lehetőség eléggé esélyes.
Reméljük, hogy hamarosan megtudjuk, mi a B terv!

Forrás: http://tvdeathray.com/2010/09/27/interview-stargate-universe-co-creator-brad-wright-previews-season-2/

Reklámok

Posted 2010. szeptember 29. by Nekomajin in Hírek, SG-1, SGA, Történetvonalak

Tagged with , ,

4 responses to “B terv

Subscribe to comments with RSS.

  1. :O:D

  2. végre!
    Legalább már van hír róla.
    Sokáig még az sem volt.
    Továbbra is bizakodjunk!! :-)))))

  3. Hát Mallozzi többször is írta, hogy van mozgolódás a dologban, de ezen kívül semmi mást. Szerintem ha elvetik a direct-to-DVD formátumot, akkor egyből nagyot lépnek előre.

  4. Visszajelzés: MGM anyagi helyzet « Csillagkapu hírek magyarul

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s