Syfy chat   3 hozzászólás

Már az előző évadban is volt néhány alkalom, amikor az aktuális rész premierje alatt élőben lehetett chatelni egy-egy színésszel. Tegnap este David Blue (Eli Wallace) csevegett a rajongókkal. Én is benéztem, hogy egy kis információt gyűjtsek a dologról.

A chat egy erre a célra kialakított felületen keresztül zajlik a syfy.com/connect weboldalon. Név nélkül (anonymus) is lehet írni, illetve Facebook és Twitter accounttal is be lehet lépni. Az üzeneteket a rendszer egy várakozási sorba teszi, és ha szükséges, némi késleltetéssel küldi be, így nincs túl nagy kavarodás. A felület átlátható, és akkor is követhető, ha közben mást is csinál az ember, és csak időnként vált át arra a fülre, ahol a chat van megnyitva.

A csevegés az adott rész premierje alatt zajlik, természetesen angolul. Keleti-parti idő szerint este 9 és negyed 11 között bármikor be lehet lépni. Olyankor nálunk másnap hajnali 3 illetve negyed 5 van. Az adminok azt kérik, hogy a spoilereket mellőzzük, de azért lehet beszélni az aktuális epizódról is.

Tegnap David Blue nagyon fel volt pörögve. Folyamatosan válaszolt a kérdésekre, reagált az üzenetekre, és ő is kérdezett tőlünk. Szerintem nagyon jó hangulatú volt a dolog. Aki kíváncsi, egy ideig még visszaolvashatja az üzeneteket a fentebb linkelt oldalon.

Mivel a chat Magyarországról is elérhető, ha máskor is lesz ilyen alkalom, azt jelezni fogom itt a blogon. Kicsit későn van, de ha valaki fenn tud maradni, annak érdemes benézni.

Reklámok

Posted 2010. szeptember 30. by Nekomajin in Események, Hírek

Tagged with ,

3 responses to “Syfy chat

Subscribe to comments with RSS.

  1. Akkor majd legközelebb… 😀 A kérdés-válaszokat meg át kell majd olvassam… Tényleg megkérdezted? 😛

  2. Nem, de más megkérdezte. 😀

  3. Akkor mindenképp el kell olvasnom… de nem hiszem, h ma eljutok odáig… főleg, h már csak alig 2 óra van a mából… 😛

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s