MGM anyagi helyzet   Leave a comment

Már itt a blogon is olvashattatok arról, hogy a tervezett DVD filmek csúszásának az egyik oka, hogy az MGM stúdió, ami a franchise szerzői jogait birtokolja, komoly pénzügyi nehézségekkel nézett szembe. Úgy tűnik, hogy a történet végre pozitív fordulatot vesz.

A stúdió ellen csődeljárást kezdeményeznek. Ennek során a mintegy 4 milliárd dolláros adósságot olyan módon tűntetik el, hogy az újjászervezett stúdió 95%-a egy adósságkezelőhöz kerül. A maradék 5%-ot pedig a Spyglass Entertainment cég veszi meg, és ezentúl ők lesznek az MGM irányítói is. A tervek szerint a tranzakció az elkövetkező 30 napban lezajlik.

A pénzügyi csűrés-csavarás után az MGM anyagi helyzete rendeződni fog, és reményeik szerint probléma mentesen folytatni tudják majd a munkát. Ebbe pedig nem csak a kultikus James Bond széria folytatása, hanem a Csillagkapu DVD filmet elkészítése is beletartozik. Az érintettek újra azt nyilatkozták, hogy amennyiben profitot tudnak teremteni a filmekből, mindenképpen engedélyt adnak az elkészítésükre.
Viszont ahogy néhány hete Brad Wright is nyilatkozta, az már nem biztos, hogy DVD film formájában készülnek el a történetek, de ez a legkisebb probléma. Reméljük, hogy végre elkészülnek a filmek!

Reklámok

Posted 2010. november 3. by Nekomajin in Hírek

Tagged with ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s