Ezen a héten: Malice   7 hozzászólás

Az alábbiakban erős spoilerek szerepelnek az eheti részből!

Az eheti epizód ott folytatódik, ahol a múltheti véget ért.
Miután Simeon emberáldozatokat követelő harc után egy bolygóra szökik, Rush követi őt, hogy bosszút álljon. A katonaság viszont úgy gondolja, hogy Simeon fontos információkat szolgáltathat arról, hogy a Lucian szövetség hogyan akarja megtámadni a Földet, ezért Scott és Greer is a bolygóra megy, hogy Simeont élve visszahozzák.

Képgaléria, Syfy műsorajánló és sneak peek:

Reklámok

Posted 2010. november 16. by Nekomajin in Ezen a héten, Hírek

Tagged with ,

7 responses to “Ezen a héten: Malice

Subscribe to comments with RSS.

 1. Elismerésem!!!! 🙂
  Ez a rész is nagyon rendben volt.
  Bár sajnáltam hogy két szimpatikus szereplő meghalt. 😦
  De nagyon jó a tendencia.
  Érdekesek a részek, és mindig alig várom a következőt.

  EZ A JÓ!!! 🙂

 2. Köszönöm az elismerést, de azt hiszem, nem engem illet. 😀

  Szerintem is egyre jobb részeket kapunk, és az utolsó három meg kifejezetten NAVÉGRE! volt, de a nézettség még mindig a béka segge alatt van. Remélem, hogy a Syfy-nál tudják, hogy a rendkívül szar időpontválasztás miatt van, és nem tesznek keresztbe a harmadik évadnak.
  (Nézettséges bejegyzés két hét múlva.)

 3. Tényleg jó kis rész volt. Már kezd a tököm kilenni az ilyen lightos megoldásokkal, hogy “ne bántsd, majd elítélik és akkor majd mennyire meg fog bűnhődni” satöbbi. Golyót neki azt’ kész. Szerencsére az újabb sorozatokban nem teketóriáznak sokat a bűnözőkkel (pl. Hawaii Five-0 2010 – ajánlom figyelmetekbe! 🙂 )
  Az a durva, hogy szerintem nem lesz már harmadik évad és akkor itt fogunk állni egy csonka sorozattal, aminek még szóban sem árulják el a végét, mert hátha még egyszer lezárják valamilyen formában. Persze remélem tévedek és a remény azért él, de sajnos csak halványan… 😦

 4. Én abban bízok, hogy a Syfy-nál is látják, hogy mi a helyzet. Egyszerűen olyan műsorokkal van egy időpontban, amikkel nem tud versenyezni egy rétegsorozat. Helyszínelők meg Dancing with the Stars… Mintha itthon a Barátok közttel raknák össze. Ha a hülye pankráció helyett pénteken lenne, mint eddig, most mindenki ujjongana a nézettségi adatok miatt.

  Ritka szar döntés volt ez a keddre költözés. Az Eureka meg a Warehouse 13 nyáron mentek, amikor az országos csatornákon szüneteltek ezek a cuccok. Jó hogy baromi nagy nézettségük volt úgy. Nem igaz, hogy ezt senki nem vette észre a Syfy-nál. Elvileg vannak emberek, akik azért kapják a pénzüket, hogy felmérjék, melyik műsort mikorra érdemes tenni.
  Na, most felmérgeltem magam. 😀

 5. Már csak az a kérdés, hogy a Syfy-nál az-e a hozzáállás, hogy jaaaj, szegény Universe rajongók, hát akkor majd eltesszük nekik jobb időpontra a kedvencüket (és még berendelünk 6 szezont) vagy azt mondják, hogy akit igazán érdekel az nézi és mivel nem nézik, így leállítják.
  Az meg, hogy sokan felveszik a műsort egyáltalán nem biztos, hogy számít, hiszen ők a reklámokat úgysem nézik meg, akkor meg nem jelentenek bevételt…
  De azért fő az optimizmus. 😀

 6. De a live + same day meg live + 7 day adatok még számítanak valamennyire.
  Annyira hülyék meg a Syfy-nál se lehetnek, hogy azt várják, hogy egy ilyen rétegsorozat versenyezzen az országos csatornákon futó helyszínelőkkel meg élő showműsorokkal. Egyszerűen nem ugyanaz a kategória.
  Ráadásul azért is csúnya dolog lenne, mert az előző évad szenvedései után végre tényleg JÓ a sorozat.

 7. Egyet értek!
  Nagyon jó irányt vett a sorozat.
  Érdekfeszítő és izgalmas.
  Hétről hétre alig várom az újabb részeket.
  Rohadt morcos leszek ha nem lesz folytatás!!

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s