Ezen a héten: Visitation   4 hozzászólás

Az alábbiakban erős spoilerek következnek az eheti részből!

Caine és a többi ember, aki az obeliszkes bolygón maradt hirtelen visszatér a Destiny-re, de nem emlékeznek semmire. Miközben a legénység megpróbálja kideríteni, hogy a visszatérők tényleg azok-e, akiknek mondják magukat, Chloe átváltozása tovább folytatódik.

Képgaléria, Syfy műsorajánló és sneak peek:

Reklámok

Posted 2010. november 23. by Nekomajin in Ezen a héten, Hírek

Tagged with ,

4 responses to “Ezen a héten: Visitation

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nekem az a véleményem, hogy a bolygóépítő lények – ha nagyon akarták volna – létrehozhatták volna normálisan is az embereket, de direkt nem tették meg. Talán a lélek-dolog miatt amiről Caine beszélt, talán csak a lelki megnyugvás érdekekében, hogy elbúcsúzhassanak társaiktól (ők pedig ne azzal a tudattal éljenek, hogy otthagyták őket) adtak nekik egy kis időt.

  Viszont most már világosan látszik, hogy TJ tényleg csak álmodott a sebesülése után, hiszen valójában nem voltak olyan házak és olyan paradicsomi létfeltételek a bolygón mint azt “ottjártakor” tapasztalhatta. És hát sajnos ezek alapján a gyereke sincs életben. Biztos ez a látomás is a lények “nyugtató terápiájának” a része volt.
  Star Trekes tapasztalataim azt sugallják, hogy ezek a lények így térképezik fel és ismerik meg az emberi természetet, ez legalábbis többnyire ilyen fájdalmas események során szokott végbemenni. Később viszont segítőkészek lehetnek.

  Azt viszont sohasem hittem volna, hogy egyszer egy Csillagkapu résznek/sorozatnak ennyire szerves része legyen az Isten létezésén illetve valláson való elmélkedés és ez még jól is jöjjön ki.
  Maximálisan egyetértek vele, hogy a Human díjat kapott, de szerintem a Visitation is erősen esélyes rá. 😀

 2. Én arra gyanakszok, hogy TJ babás látomása meg Rush látomásai a hídon (Gloria meg Franklin) is a Destiny művei voltak. Gondolj bele, mikor Youngot tesztelte a hajó, akkor az volt a cél, hogy legyen rendes vezetőjük. Ugyanígy lehetett az a cél, hogy a hajón lévő egyetlen orvos legalább épelméjű marajon. Rush esetében meg tulajdonképpen egyrészt segített neki, hogy megértse a hajó irányítását (Franklin), másrészt megkérdezte, hogy tuti ezt akarja-e csinálni (Gloria). Nekem ez most így kezd összeállni, de aztán lehet, hogy majd tök más lesz. 😀

 3. Tulajdonképpen ez a verzió is elképzelhető, de nekem erre egyből az jutott eszembe, hogy amikor kiderült, hogy (Young esetében) szimuláció futott akkor alaposan áttúrták a rendszert hogy hátha van/volt hasonló eset és így kiderülhetett a többi ilyen eset is. Vagy nem. 😀

  De ugyanígy elképzelhető, hogy a lények manipulálják a Destinyt és ők próbáltak így segíteni a legénységnek…

 4. Bármi megeshet.
  Még a kacsa is eleshet. 😀

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s