A folytatásról…   6 hozzászólás

…még mindig nincs hír, de morzsák azért akadnak.

A második évad második felének premierjét még mindig nem jelentette be a Syfy, de tegnap Universe maratont tartottak, ami mindenképpen azt jelenti, hogy a maradék 10 részt rendesen le fogják vetíteni.
Az utómukálatok már az utolsó 5 résznél tartanak, és a premier továbbra is április környékén várható.

Az SGU folytatásával kapcsolatban annyit tudunk biztosan, hogy egy teljes értékű harmadik évad (20 rész) biztosan nem lesz. Azt is tudjuk már korábbról, hogy a websorozat formátum nem szerepel a tervek között, és azt is tudjuk, hogy egy film semmikép nem elég a történet befejezéséhez. Ma annyival lettünk okosabbak Joe Mallozzi blogjának olvasása közben, hogy amennyiben lesz folytatás, nagy meglepetésekre számíthatunk. Brad Wright nem csak a Universe, hanem az egész franchise rajongói számára tartogat meglepetéseket.

A reményeket táplálhatja az is, hogy újabb Kino webizódok jelentek meg az MGM weboldalán. Jelenleg 4 új részt nézhetünk meg, és nincs információ arról, hogy mennyi várható még. Az epizódok linkjeit megtaláljátok a blog twitter csatornáján.
Az új részekhez természetesen magyar felirat is készülni fog a közeljövőben.

Reklámok

Posted 2011. február 9. by Nekomajin in Hírek, SGU, Történetvonalak

Tagged with , , ,

6 responses to “A folytatásról…

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kíváncsi vagyok milyen meglepetést terveznek!
  Csak folytassák!!!!!!!!!!!!!!!
  Mindhárom sorozatot. 🙂

 2. Vagy összefésülik a három sorozatot, felveszik az összes szálat, és egybegyúrtan folytatják a teljes rajongói tábor örömére…

 3. Milyen lenne már ha tényleg egy mindhárom sorozatot összegyúrt lezárást csinálnának? Nagyon bírnám!
  Leszámítva persze azt hogy akkor aztán már tényleg vége lenne 😦

 4. Én azért ezt nem tartom valószínűnek. Az SG-1 történetszálak nagyjából le vannak zárva. A Revolution vagy valami új szálat kezd el, vagy egy mellékszálat vesz fel. Az Extinction se lesz olyan értelemben befejezés, mint az Ark of Truth volt, mert tovább viszi a történetet.
  Azt inkább el tudom képzelni, hogy az Extinctionből azokat a részeket átveszik, amik a jelenlegi történet tényleges lezárásához kellenek, esetleg telipakolják régi főszereplőkkel a történetet, és csinálnak egy SGU minisorozatot, amivel a Destiny sorsa is megoldódik.

 5. Meglátjuk. Mindenesetre nagyon várom hogy mi sül ki ebből. Én speciel nagyon megszerettem az Atlantis-t mire elkaszálták. És most pont így jártunk az SGU-val is. Talán elfogult vagyok de nem azt a tábort erősítem, akik a Universe drámaiságát és sötétebb tónusait mexikói szappanoperához hasonlítják. Ők is hiányozni fognak.

 6. Nekem is az Atlantis 4-5. évadja volt a kedvencem az egész franchise-ból. És igen, a Universe is nagyon jól beindult a második évadban. Engem nem is a drámaiság meg a sok nyál zavart igazán az első évadban, hanem az, hogy iszonyat lassú volt. Az évad utolsó két része is mehetett volna egybe, és még egy csomó részben lehetett volna történés. De szerencsére a második évadban ez is megváltozott, sokkal jobban pörgött az egész.

  Én bízok Wrightban, mert azért ’97 óta elég sok mindent tett le az asztalra a Csillagkapuval kapcsolatban. Zseni az a csóka, csak engedni kell alkotni. 🙂

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s