Vége   7 hozzászólás

Ahogy az előző bejegyzések egyikében írtam, jó esély van rá, hogy hivatalos híreket hallunk a franchise folytatásáról a hétvégén rendezett Csillagkapu Találkozón. Így is történt. A lényeget kitalálhatjátok a címből.

Brad Wright szomorú bejelentéseket tett néhány órával ezelőtt. A közeljövőben biztosan nem lesz semmilyen Csillagkapu film vagy sorozat.
Az SGU film a késlelkedések miatt nem fog elkészülni. A stáb és a színészek a Syfy bejelentése után szétszéledtek, és legtöbben új munkát találtak maguknak. Egyszerűen túl sok idő telt el a semmit tevéssel. Ez viszont azt is jelenti, hogy a lassan két éve tervezett SG-1 és SGA film sem fog belátható időn belül ekészülni.
Idő közben Wright egy harmadik filmet is tervezett, amiben mindhárom sorozat főbb karakterei szerepeltek volna. Azt nem tudjuk, hogy ez a film a Universe befejezése lett volna-e, vagy egy attól független, külön film, de ezt talán már soha nem is fogjuk megtudni.

Miután Wright is távozik, (az alkotók közül utolsóként,) már csak az adhat reményt, ha eszünkbe jut a Star Trek, aminek sorozatai és filmjei között is néha sok év telt el, mégis közel fél évszázada folyamatosan jelen van.

A következő napokban minden bizonnyal sok interjú és értekezés fog napvilágot látni, és ha újabb részleteket tudunk meg, azokat természetesen itt is olvashatjátok majd.

Szerk:
Akit érdekel a stábtagok és a rajongók véleménye a hír kapcsán, az nézegesse a blog Twitter oldalát!

Reklámok

Posted 2011. április 17. by Nekomajin in Hírek, SG-1, SGA, SGU, Történetvonalak

Tagged with , , ,

7 responses to “Vége

Subscribe to comments with RSS.

 1. T________T

 2. Szomorú vagyok!
  Nem gondoltam hogy tényleg vége lehet egy ilyen nagy múltú sorozatnak.
  Valahol még él bennem a remény.
  Legalább egy nagy filmet összehoznának, ami egyesíti a három sorozatot, és valamelyest lezárja, vagy parkolópályára rakja a frenchist.
  😦

 3. Rendkívül elkeserítő hír 😦
  Pedig mennyire reménykedtünk hogy valami jóhír fog napvilágot látni a hétvégi eseményeken. Még az is reményt keltett bennem hogy nyáron jön az Atlantis BD megjelenése és az MGM talán megrázza magát és újra támogatóbb arccal áll majd a frencsájzhoz.
  Viszont ha már tényleg itt a vége, akkor nincs mit tenni … kesereghetünk

 4. Elszomorító,hogy nincs már egy sci-fi sorozat sem a porondon.Nem tudom elhinni hogy nem lenne rá igény a “Taurin”!

 5. De lenne rá igény, csak nem működik már a hagyományos pénzgyár az MGM részéről, és kicsit gondolkodni kellene, hogy lehet összeszedni a gyártási költséget.
  Egy rész kb 2MUSD. Ne lenne a világon 5 mill rajongó, aki adna 2usd-t részenkét? Lenne. az már 10 milla/rész. Ez ne lenne elég az MGM-nek? de biztos, csak kicsit gondolkodni kellene, hogy lhet ezt biztosítani. Ja meg törődni a rajongókkal is, nem csak agy nélkül a pénz után futni…

 6. Az a baj hogy már rég nem érdeklik őket a rajongók.
  Egy ilyen nagymúltú sorozatot csak úgy megszüntetni……
  Nem bírom földolgozni. 😦

 7. Ha nem megy a pénz reklámból, mehetne befizetés útján. Szerintem működne, de ezek tényleg h*ly*k. Mérges vagypk. Grrr. Ez már a sokadik jó sorozat, amit elkaszálnak.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s