Hírcsomag /110505/   Leave a comment

Conan és egy kis Csillagkapu

A kanadai SPACE TV csatorna InnerSPACE című hír- és showműsorának tematikája rendszeresen csoportosul egy sorozat köré. A jövőheti rész természetesen a Csillagkapuról fog szólni. Joe Mallozzi infromációi szerint a műsorban rengeteg interjú lesz mindhárom sorozat főszereplőivel. Néhány név, amit felsorolt: Amanda Tapping (Sam Carter), Christopher Judge (Teal’c), David Hewlett (Rodney McKay), Jewel Staite (Jennifer Keller), David Blue (Eli Wallace), Louis Ferreira (Everett Young), Alaina Huffman (TJ), Brian J. Smith (Matthew Scott).
A műsort valószínűleg vissza lehet majd nézni a weboldalukon. Link illetve szöveges összefoglaló várható itt a blogon.

Az Urban Legends című sorozat 2007-ben indult, és címéhez hűen városi legendákat mesél el. A sorozat eredetileg a Biography Channelen futott 3 évig, most viszont a Syfy-on folytatódik. Nekünk ez azért lehet érdekes, mert az új évadban már David Hewlett a narrátor, aki elmeséli a történeteket.

Megjelent a második hivatalos Conan, a barbár trailer, amiben már nem csak füstöt láthatunk, hanem valódi akciót is, illetve már Jason Momoa hangját is hallhatjuk. Elég ütős film lesz:

Posted 2011. május 5. by Nekomajin in Hírek, Más sorozatok

Tagged with , , , , , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!