InnerSPACE SGU búcsúztató   Leave a comment

Pár napja megígértem, hogy írok egy összefoglalót a kanadai SPACE csatorna SGU búcsúztató műsorában történtekről. Íme.

A korábbi műsorokkal ellentétben ezúttal meghívott vendégek nem voltak. A szereplők és írók videóüzenetekben beszéltek a sorozatról. Újdonságot nem nagyon mondtak, hiszen az elmúlt napokban már rengeteg interjú jelent meg a témával kapcsolatban.

Először a két műsorvezető, majd néhány szereplő értekezett a záró epizódról. Természetesen mindannyian a vacsorát és Eli utolsó pillanatait emelték ki, és arról beszéltek, hogy bárcsak folytatódna a sorozat.
Ezután néhány rajongói levelet olvastak be, majd a stábtagok üzentek a rajongóknak, és megköszönték, hogy 15 éven keresztül támogatták őket. Természetesen a színészek arról is beszéltek, hogy a karrierjük szempontjából mit jelentett az SGU-ban szerepelni. Patrick Gilmore (Dale Volker) például azt emelte ki, amikor Robert Carlyle-lal (Nicholas Rush) együtt vehette át a Leo Awards elismerést.
A műsor utolsó részében az előző két sorozat főszereplőinek búcsúüzeneteit vetítették, amiket természetesen akkor vettek fel, amikor az adott sorozat végetért, de most újra aktuálisak lettek.

Érdemes megnézni a műsort. Alig több, mint 20 perc, de láthatjátok benne többek között a körszakállas(!) Louis Ferreirát (Everett Young) bolondozni, és Joseph Mallozzit, a fickót, akinek a blogjára itt is napi szinten hivatkozunk.

Az összeállítás Brad Wright szavaival ér véget:
“Néhány okos fickó majd egyszer azt mondja, hogy hé, élesszük újra ezt a dolgot. Zseniális lesz! Egy nagyszerű film, vagy egy nagyszerű sorozat. Nem hiszem, hogy ez most fog megtörténni, de meg fog történni.”Reklámok

Posted 2011. május 13. by Nekomajin in Nyalánkságok, Rovatok

Tagged with ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s