Captain Starship   1 comment

Scifi vígjáték a láthatáron?

Captain Starship Néhány korábbi Csillagkapus jóbarát úgy döntött, hogy közös projektbe kezd, és gyorsan le is forgattak egy pilotot, amivel most házalnak a TV csatornáknál. A dolognak külön érdekessége, hogy a pilot költségvetése mindössze 12 ezer dollár volt, mivel minden szereplő és stábtag ingyen vállalta a munkát. Ráadásul olyan RED technológiát használtak, mint amivel a Sanctuary-t is forgatják, úgyhogy a látvány minden bizonnyal nagyszerű lesz.

Na de kik is dolgoznak a projektben?
A főszereplő Paul McGillion, mindenki kedvenc Becket dokija. Az egyik mellékszereplő nem más, mint Michael Shanks, akit Daniel Jackson szerepében láttunk több, mint egy évtizeden át. Az egyik producer pedig Ivon Bartok, aki a Csillagkapu DVD kiadások extráiért és a Kino webizódokért volt felelős.

A tervezett, fél órás epizódokból álló sorozat egy alacsony költségvetésű scifi sorozat, a Captain Starship forgatásán játszódna, és a főszereplő, Pauly Sullivan mindennapjairól szólna.
Ha esetleg ismerősnek tűnik a dolog, akkor ne lepődjetek meg! David Hewlett (Rodney McKay) valami egészen hasonlót tervez a Starcrossed sorozatával, viszont neki még csak forgatókönyve van.

Egy hosszabb interjút olvashattok a projektről a ScifiAndTvTalk-on. Ha pedig folyamatos információkat szeretnétek a projekt alakulásáról, akkor like-oljátok a hivatalos oldalt a Facebookon, vagy kövessétek őket a Twitteren. Paul McGillion pedig megígérte, hogy regisztrál a Twitterre, ha ezt a videót legalább 10 ezren megnézik.

Reklámok

Posted 2011. május 27. by Nekomajin in Hírek, Más sorozatok, Színészek

Tagged with ,

One response to “Captain Starship

Subscribe to comments with RSS.

  1. na erre kivancsi lexek.vevo vagyok ra:D

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s