Oldalsáv, Twitter   Leave a comment

A napokban egy kicsit átrendeztem az oldalsávot. Sajnos ez a sablon csak egyet enged meg, ezért egy kicsit zsúfolt, de igyekeztem fentre rendezni a fontosabb dolgokat.

Ezek közül az egyik a szavazások gyűjtőoldalait tartalmazó doboz, hogy egy kattintással el tudjátok érni a szavazódobozokat.
A másik a friss kommenteket jelző doboz. Jelenleg az 5 legfrissebb kommenthez tartozó linket láthatjátok. Ha megnő a kommentelési kedv, akkor ezt növelni fogom.
Harmadjára pedig a twitter doboz. Ez eddig az oldalsáv legalján kapott helyet, mert korábban csak a saját tweeteket mutatta. Most viszont már a retweeteket is mutatja, így azt is láthatjátok, hogy mások mit írtak a témában.

Javaslom, hogy látogassátok a blog twitter oldalát is, mert rengeteg olyan linket és megnyilvánulást találtok ott, amiket itt a blogon nem. Ezek olyan apróságok, amik nem érdemelnek külön bejegyzést, de a rajongók számára érdekesek lehetnek. Illetve ott megtaláltok olyan, leginkább angol nyelvű írásokat, amikről csak esetleg napokkal később lesz magyar nyelvű bejegyzés.
Akiknek nincs twitter accountjuk, azok is nyugodtan elmenthetik az oldalt a könyvjelzőik közé, hiszen a tweetek olvasásához nem kell regisztrálni.

Végül néhány szóban arról, hogy mi várható itt a jövőben.
A friss hírek mellett újabb SGU-val és SGA filmmel kapcsolatos bejegyzésekre számíthattok, illetve egy új rovatot is indítani fogok. Joe Mallozzi elhatározta, hogy minden olyan Csillagkapu epizóddal kapcsolatban elmesél nekünk egy történetet, amin dolgozott. Ez az időszak az SG-1 negyedik évadától kezdve egészen az SGU végéig tart, hiszen a negyedik évad elején csatlakozott az írói csapathoz. Ezeknek a visszaemlékezéseknek a fordításait olvashatjátok majd hamarosan.

Reklámok

Posted 2011. június 4. by Nekomajin in /Parancsnokság/

Tagged with

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s