Hírcsomag /110618/   Leave a comment

Ben Browder, Alaina Huffman, egy kis Sanctuary és újabb kiárusítás

Ben Browder (Cameron Mitchell) szerepet kapott a Bad Kids Go To Hell című filmben, ami az azonos című képregény alapján készül. Browder egy rejtélyes gondnokot fog alakítani a humoros, misztikus filmben. A film Faccebook oldalán megnézhettek néhány képet a forgatásról.

Alaina Huffman (TJ) a Syfy 3 hét múlva debütáló új sorozatában, az Alphas-ban fog feltűnni, de csak egy későbbi epizódban.

Az elmúlt két napban újabb kiárusítást tartottak a franchise díszletelemeiből és jelmezeiből. A vásár ezúttal nem az eBay-en zajlott, hanem a Bridge Studios egyik hangárában, ahol korábban a Lidérc kaptárhajó és az idegen falvak díszletei álltak. A rajongók személyes válogathattak a tárgyak között, de a legfontosabb darabot, magát a csillagkaput egy chicagói privát aukciósház vette meg. Ők valószínűleg jelentős haszonnal fognak túladni rajta.

Miután az elmúlt két hétben az országos csatornákon végetértek az éppen futó sorozatok, a Sanctuary konkurencia nélkül maradt, és a nézettsége rohamosan emelkedni kezdett. Bár a negyedik évadot megrendelték, és ha minden igaz, már a forgatás is folyik, a korábbi, péntek esti átlaghoz közelítő nézettségi adatok csak jót jelenthetnek a sorozat számára.

Reklámok

Posted 2011. június 18. by Nekomajin in Hírek, Más sorozatok, Színészek

Tagged with , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s