Hírcsomag /110802/   1 comment

A következő napokban három olyan filmnek is premierje lesz, amiben korábbi Csillagkapu színészek is szerepet kaptak.

A következő hétvége David Hewlett (Rodney McKay) hétvégéje lesz, hiszen két filmje is a mozikba kerül. A nagyobb durranás egyértelműen az új Majmok bolygója film, a Rise of the Planet of the Apes lesz. A film hozzánk csak másfél héttel később, 18-án ér el.
A The Whistleblower már tavaly bemutatkozott a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, a mozikba viszont csak ezen a héten jut el. A film hazai premierjéről nincs információ.

A már itt is többször reklámozott Conan the Barbarian augusztus 19-én kerül az amerikai mozikba Jason Momoa (Ronon Dex) főszereplésével. A magyarországi premier időpontjáról szintén nincs információ.

A bejegyzés témájához kapcsolódik, hogy a Stargate Solutions rajongói oldal létrehozta a Coming Soon címre keresztelt aloldalát, ahol naprakészen követhetjük a korábbi Csillagkapu színészek újabb munkáit. A lista elején természetesen a mozifilmek szerepelnek, de ha lentebb görgettek, akkor még a TV sorozatokban kapott melékszerepeket is láthatjátok.

A listában felfedezhetitek Christopher Judge (Teal’c) nevét is, aki szerepet kapott a készülő The Dark Knight Rises című Batman filmben. Egyelőre semmit sem tudni a szerepéről, de amint kiderül valami, természetesen itt is olvashatjátok majd.

Reklámok

Posted 2011. augusztus 2. by Nekomajin in Hírek, Más sorozatok, Színészek

Tagged with , , ,

One response to “Hírcsomag /110802/

Subscribe to comments with RSS.

  1. Remélem Chris jó kis szerepet kapott a filmben nem csak egy két perces részt. Szívesen megnézném benne főleg mivel a Batman filmeket is szeretem. Bár a majmok bolygóját is várom.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s