Stargate | Redemption   15 hozzászólás

Az Abydos Gate látogatóinak talán ismerős lehet ez a cím, de lássuk, hogy pontosan mit is takar.

Redemption poszter Pár évvel ezelőtt néhány vállalkozó szellemű magyar srác úgy döntött, hogy ők bizony csinálnak egy számítógép animációs Csillagkapu filmet. El is kezdték a projektet, elindították a weboldalt is, de aztán idő és erőforrás hiányában félbe kellett hagyniuk.
Néhány hónapja viszont új erőre kapott a projekt, amit a promóciós poszter és a Facebook oldalukra feltöltött képek és videók is bizonyítanak.

A film teljes egészében számítógépes animációval (CGI) fog készülni. Kb 50 percesre tervezik, és a jövőben fog játszódni. Egy minden eddiginél hatalmasabb fajjal vívott háborúról fog szólni, és a készítők szerint monumentális űrcsatákra számíthatunk.

A hivatalos weboldal jelenleg átalakítás alatt áll, ezért inkább a Facebook oldalukat érdemes követni.

Reklámok

Posted 2011. szeptember 10. by Nekomajin in Hírek

Tagged with

15 responses to “Stargate | Redemption

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pár éve hallottam Róluk, de a képek ledöbbentettek, nagyon részletesek a hajók, kiváló munka. A történetről lehet tudni valamit? Büszkeséggel tölt el, hogy honfitársaink életben tartják a csillagkapu világát. Várom a további híreket.

 2. A történetről olvashatsz a weboldalukon, amit linkeltem a bejegyzésben. Eléggé el van hanyagolva, de elvileg most alakítják át teljesen, és töltik fel teljesen információval.

 3. Azóta megtaláltam, érdekes a története.

 4. Nekem is tetszik, és még az se zavar, hogy nem lesz canon, vagyis kilóg a sorozatok mitológiájából. Mindegy már, csak Csillagkapu legyen. 😀

 5. Jónak ígérkezik. Várjuk mi lesz belőle.
  Egy kicsit star-trek-es beütésű a történet. Nem? ….. 🙂

 6. Fogalmam sincs, mert kb 40 perc ST-t láttam egész életemben összesen. 😀

 7. Erre a “Jumpgate” megoldásra kíváncsi leszek. Azonban úgy érzem, minta a csillagkapu háttérbe szorulna, inkább az űrhajók kerültek előtérbe.

 8. Végre hallani róluk valamit, nagyon eltűntek, és nekem az volt róluk a legutolsó infóm, hogy abbahagyták, de jó tudni, hogy újra megy a munka. Szurkolok a srácoknak, és bízom a sikerükben! Titkon felmerült bennem, hogy akkora siker lesz, hogy akár külföldön is újra igény lesz a csillagkapura, és így talán van esély a franchise folytatására… De ha nem is lesz így, én akkor is büszke leszek arra, hogy magyarok ilyen nagyszabású projeckt-et csinálnak, és pont a stargate világában!

  Amúgy meg szerintem kicsit Mass Effect-es a sztori, ha megnézitek az oldalon van egy két a Földön egy híd, és a háttérben egy hatalmas hajó, szerintem egy az egyben Reaper invázióra emlékeztet, talán ezt nem kéne, de amúgy a sablonos, itt a világvégét okozó leigázókkal is lehet még nagyon alkotni, mindent összevetve tehát, HAJRÁ-HAJRÁ!!!

 9. A minap valami “mindblowing” dolgot emlegettek a srácok a Facebook oldalukon. Remélem, hogy valami trailer készül. 🙂

 10. Kíváncsian várom. (Még évekkel ezelőtt néztem az oldalukat, az alapján nem sokat adtam neki.)

 11. ezzel amúgy mi a helyzet?

 12. Lassan elhal mindenhol a csillagkapu… 😦
  Sajnálom nagyon.

  • Ha Emerich megcsinálja az új trilógiát akkor nem hal el teljesen, kérdés hogy az milyen lesz… Egyenlőre erősen kételkedek a dologban!

   • Egyelőre a Függetlenség napja folytatás se akar neki összejönni, szóval egy ideig még nem kell parázni attól, hogy milyen lesz az SG trilógia.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s