Hírcsomag /110923/   Leave a comment

Hosszú idő után az első olyan ősz kezdődött el, amikor nincs új Csillagkapu évad. Kedvenc színészeink viszont most is feltűnnek kisebb-nagyobb szerepekben.

Vasárnap startol a Syfy legújabb TV filmje Morlocks címmel David Hewlettel (Rodney McKay) és Robert Picardóval (Richard Woolsey) a főszerepben. A történet H. G. Wells Az Időgép című regényében megismert morlockok körül forog, akik a film szerint visszautaznak az időben, hogy terrorizálják az emberiséget.

A sorozatok rajongói is találkozhatnak néhány ismerős arccal az elkövetkezendő napokban.
Joe Flanigan (John Sheppard) ma este a Fringe (A Rejtély) legújabb, évadnyitó epizódjában vendégszerepel.
Brian J. Smith-t (Matthew Scott) a Gossip Girl (A Pletykafészek) hétfőn induló évadjában láthatjátok állandó mellékszereplőként.
Jewel Staite-et (Jennifer Keller) két hét múlva láthatjátok majd a Supernatural (Odaát) új epizódjában vendégszerepelni.
Robert Carlyle (Nicholas Rush) új sorozata október végén indul Once Upon a Time címmel. Carlyle főszereplőként alakítja a Grimm fivérek történeteiből ismert Rumpelstiltskin-t, Tony Amendola (Bra’tac) pedig mellékszereplőként a Pinocchióból ismert Gepettót.

Természetesen a Sanctuary is visszatér Amanda Tappinggal, és megannyi Csillagkapus színésszel. Az új évad epizódjai visszakerültek a péntek esti műsorsávba. Az évadnyitót két hét múlva láthatjátok.

Reklámok

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s