Hírcsomag /111105/   Leave a comment

Robert Carlyle, Tony Amendola, Michael Shanks, Claudia Black, David Hewlett és Corin Nemec

Az ABC legújabb sorozata, a Once Upon a Time olyan magas nézettséget hozott az első két részével, hogy a csatorna megrendelt belőle egy 22 részes első évadot. A sorozatban Robert Carlyle (Nicholas Rush) főszereplőként, Tony Amendola (Bra’tac) pedig mellékszereplőként jelenik meg.

A CTV csatorna megrendelt egy 13 részes évadot Michael Shanks (Daniel Jackson) új sorozatából, a Saving Hope-ból. A sorozat másik főszereplője Erica Durance (Krista James, Teal’c földi barátnője), akit a Smallville sorozat Lois Lane-jeként ismerhettek. (Érdekesség, hogy a színésznő férje az a magyar felmenőkkel is rendelkező David Palffy, aki Sokart és Anubist játszotta az SG-1-ben.)

Claudia Black (Vala Mal Doran) a Csillagkapu és a Farscape (Aeryn Sun) főszerepein kívül leginkább a videójáték szinkronizálásról híres. Hallhatjátok a hangját a nem rég kiadott Gears of War 3-ban, A pár napja megjelent Uncharted 3-ban, jelenleg pedig a Kingdoms of Amalur: Reckoning című játékon dolgozik.

Jövőhét szombaton vetíti a Syfy a Rage of the Yeti című új, saját gyártású filmjét, amiben David Hewlett (Rodnes McKay) is feltűnik egy cameo erejéig. Ez az a film, amit Hewlett az “Evil snow monkey movie” címen emlegetett.

Corin Nemec (Jonas Quinn) is egy saját gyártású Syfy filmen, a Sand Sharkson dolgozik. A film 2012-ben kerül a Syfy programjára.

Reklámok

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s