Hírcsomag /111119/   3 hozzászólás

Amanda Tapping, Paul McGillion, Lou Diamond Phillips, Csillagkapu találkozó, Farscape

Amanda Tapping (Samantha Carter) szerepet kapott a Space Milkshake című scifi vígjátékban. A filmben szerepelni fog többek között Robin Dunne (Will Zimmerman – Sanctuary) és Kristin Kreuk (Lana Lang – Smallville). A film premierje 2012 végén vagy 2013 elején várható.

Ezen a hétvégén rendezik az “Utolsó hivatalos Los Angeles-i Csillagkapu találkozó”-t. A rendezvényen rengeteg fő- és mellékszereplőt alakító színész jelen lesz mindhárom sorozatból. A közeljövőben valószínűleg több interjú, képsorozat és különböző információ is meg fog jelenni.

Paul McGillion (Carson Beckett) Captain Starship című sitcom sorozatának pilotját is vetíteni fogják a találkozón. Már korábban is írtam róla, hogy McGillion egy scifi vígjátékon dolgozik, több más korábbi Csillagkapus stábtaggal, köztük Michael Shanksszel (Daniel Jackson). A leforgatott pilotot abban a reményben vetítik a találkozón, hogy felkelti valamelyik TV csatorna érdeklődését.

A Csillagkapu találkozóval együtt Farscape találkozót is tartanak a városban. Ben Browder (Cameron Mitchell – SG, John Crichton – Farscape) természetesen jelen lesz az eseményen. A találkozóval egy időben jelenik meg a teljes Farscape sorozat Blu-ray-en. (Kérdés, hogy a Peacekeeper Wars miért nincs rajta?)

Lou Diamond Phillips (David Telford) tiszteletbeli vadvédő lett. A San Diego-i állatkert természetvédelmi programjának keretében kapta a címet több más hírességgel együtt azért, mert nagy szerepet játszott a program népszerűsítésében.

Reklámok

3 responses to “Hírcsomag /111119/

Subscribe to comments with RSS.

  1. “Utolsó hivatalos Los Angeles-i Csillagkapu találkozó”

    Nagyon remélem csak átmeneti szünet lesz.

    • Az utolsó szerintem arra értendő, hogy Los Angelesben az utolsó olyan, amit a Creation Entertainment szervez. A CE szervezi a “hivatalos” Csillagkapu találkozókat világszerte.
      Egyébként én is remélem, hogy lesz még, mert lesz apropója. 🙂

  2. Figyelj, egy ilyen múltú sorozatnak nem lehet ilyen vége, egyszerűen nem engedhetik… Szerintem biztosra vehetjük, hogy még látni fogunk csillagkapu témájú dolgot, legyen az könyv, film, sorozat. Én személy szerint a sorozatnak örülnék, mégiscsak az a legjobb!

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s