Karácsony és születésnap   10 hozzászólás

A nagy semmittevésben el is feledkeztem róla, hogy november 12-én volt két éves a blog. Még szerencse, hogy egy hónapra rá itt a karácsony, így stílusosan tudom bepótolni. 🙂

Sok minden történt az elmúlt évben. Megéltük, hogy elkaszálták az SGU-t, megnéztük az utolsó epizódot, sok mindent megtudtunk a meg nem valósuló tervekből, és sok minden titok maradt, reményt adva a jövőbeli folytatásra.
A blog életében is voltak fejlemények. Az SGU befejezése utáni hetekben napról napra dőlt meg a látogatáttsági rekord. Nem sokkal később elindítottam a blog facebook oldalát, ami messze felül múlta a várakozásaimat, és már 34 lájkolónál tart. Ahhoz képest, hogy már az SG utáni korszakban született, ez nem rossz szám. 🙂
A bő két év alatt több, mint 84 ezer látogatója volt a blognak. 332 bejegyzés és 549 hozzászólás született. A legtöbben az SGU megszűntetéséről szóló bejegyzést olvastátok, de nem sokkal maradt el ettől a harmadik évadra vonatkozó tervekről szóló bejegyzés sem. A Revolutionről, az Extinctionről és az SGA 6. évadjára tervezett epizódokról szóló bejegyzések is népszerűek voltak, és külön örülök neki, hogy az ajánlott megtekintési sorrendet tartalmazó aloldalt is gyakran néztétek. A legtöbb látogató a Sorozatjunkie linkjein keresztül érkezett. A legtöbb keresőkifejezés az SGU-ra és annak harmadik évadjára vonatkozóan született. Innen pedig legtöbben a blog Twitter csatornájára látogattatok el.

Kép a 10×20 - Unending forgatásáról. Sajnos az utóbbi hetekben nem sok bejegyzés született, és azok is rendre csak a színészek új munkáiról és a GateWorld által indított Stargate Rewatch összefoglalóiról szólnak. Most, hogy filmes holtszezon van, nem nagyon vannak hírek, azt pedig nem akarom, hogy 1-2 soros bejegyzésekkel legyen teli a blog. Az ünnepek alatt viszont gyakrabban fogok írni, mert a tegnap előtt óta folyamatban lévő karácsonyi ajándék mellett az évet összefoglaló bejegyzéssel is készülök.
A jövővel kapcsolatban azt tudom ígérni, hogy igyekszek majd rendszeresen írni, és remélem, hogy lesz még olyan fontos bejelentés, amiről itt olvashattok majd először magyar nyelven.

Addig is Csillagkapuval teli karácsonyt kívánok minden olvasónak!

Reklámok

Posted 2011. december 24. by Nekomajin in /Parancsnokság/

10 responses to “Karácsony és születésnap

Subscribe to comments with RSS.

 1. Boldog Karácsont! 😀

 2. Helló.
  Az érdekelne,hogy harcol/nak valaki/k még a SGA filmekért és 6.évadért?
  Mert én imádnám!

  • Hát szerintem még van aki nem adta fel de az a helyzet hogy most az is nagy eredmény lenne ha az egyik filmet összehoznák nemhogy egy új évadot! Nem tudni mikor indul újra a franchise…sajnos. :S

  • Az eddigi sorozatoknak már biztosan nem lesz folytatása, maximum filmként. Akkor lett vége a reménynek, mikor a díszleteket eldózerolták.

   • Szerintem meg kellene csinálni a tervezett Revolution filmet,és annak a bevételéből tudnának némileg következtetni,hogy lenne-e elegendő nézettsége az SGA 6.évadjának!
    Az előző két Mozifilm költsége fejenként 7milió dolcsi volt,az ma már nem olyan sok,hogy nem merjék befektetni,meg amúgy is jóval több bevételük volt belőle,szóval azt sem lehet mondani,hogy ráfizetés lenne.
    Az egy dolog hogy bedobozolták,attól még simán összelehet állítani a díszletet,max párnapi meló.

   • A probléma csak az, hogy a díszletek már nem bedobozolva vannak, hanem lerombolva.

 3. Boldog Karácsonyt!

 4. Boldog karácsonyt! És BSz a blognak! 😀

 5. Boldog karácsonyt és új évet mindenkinek!

  Ezt nem mondod, hogy ledúrták a díszleteket????? Ekkora állatokat…

  Én még reménykedem a valamilyen formájú hivatalos folytatásban, ahogy írni szoktam: Egyi ilyen múltú sorozatnak nem lehet így vége, egyszerűen nem engedhetik!!!

  A blog-ról annyit, hogy amióta én idevetődtem imádom!!! Nekomajin, grat neked, és további jó munkát remélem még ameddig csak bírod csinálni fogod, és remélem meg lesz a fontos bejelentés, aminek együtt tud majd az összes SG rajongó örülni!

 6. Még annyit akartam pozitívumként írni, hogy én ezt a blog-ot, meg az AbydosGate-et szoktam nézni SG témában, de most te állsz előrébb a látogatottságban, mert AbydosGate-en eléggé megállt az élet, jó, nem nagyon van miről írni, de akkor is, remélem azért még az az oldal is élve marad mert jó!!!

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s