Hírcsomag /120119/   3 hozzászólás

Jewel Staite, David Hewlett, Christopher Heyerdahl

Jewel Statie (Jennifer Keller) egy új sorozatban kapott főszerepet. A The L.A. Complex néhány feltörekvő kanadai fiatal életét követi, akik betörni készülnek Hollywoodba. A sorozatot az a Martin Gero írja és rendezi, aki mintegy 30 SGA részt írt néhány évvel ezelőtt, köztük olyan közönségkedvenceket, mint a Sunday, a Trio vagy a Brain Storm.
Egyelőre hat részt forgattak le, amiket két kanadai csatorna vetít párhuzamosan, de az amerikai CW csatorna már megvette a közvetítés jogait, ami igen bíztató hír. A csatorna olyan híres sorozatokat vetít, mint a nálunk is látható Odaát vagy a Vámpír naplók.

Christopher Heyerdahl (Todd, Halling) szerepet kaputt a True Blood 5. évadában, ahol egy nagy hatalmú vámpírt fog alakítani. A színész emelett újra eljátsza Marcust az Alkonyat filmsorozat 5. részében.

David és Kate Hewlett (Rodney McKay, Jeannie Miller) újra testvérpárt alakítanak az Assassidate című websorozatban, amit mellesleg teljes mértékben ketten írtak és forgattak. David egy szerencsétlen fickót alakít, aki egy társkereső weboldallal próbál betörni a piacra, a huga pedig egy ügyvédet. A felállás eléggé hasonlít ahhoz, amit a Dog’s Breakfast című filmben láttunk.
Az első epizódot megnézhetitek itt is, a továbbiakért pedig felíratkozhattok David Youtube csatornájára, ahol a sorozat elkövetkező epizódjai mellett pár régi marhaságot is megnézhettek.

Reklámok

3 responses to “Hírcsomag /120119/

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nem tudom feltűnt e már másnak is, de észrevettem, hogy előszeretettel alkalmaznak egykori csillagkapu színészeket az NCIS-ben: Torri Higginson ( Dr Elizabeth Weir-SGA), Connor Trinneer (Michael-SGA), Jaime Ray Newman (Laura Cadman hadnagy-SGA) .
    Pár résszel korábban Rachel Luttrell (Teyla-SGA), míg az elmúlt részben Louis Ferreira (Everett Young ezredes-SGU), valamint Michael Beach (Ab Ellis ezredes-SGA).

    Gondoltam megosztom veletek.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s