#SGRewatch: SGA, 1. évad, szavazás   Leave a comment

Itt az első SGA szavazás.

Szavazni ezen az oldalon lehet a hónap végéig.
Most pedig a választási lehetőségek magyarul:

 • Legjobb epizód:
  01×04 – Thirty Eight Minutes
  01×07 – Poisoning the Well
  01×11 – The Eye
  01×15 – Before I Sleep
  01×20 – The Siege, 2. rész
 • Legjobb Sheppard jelenet:
  Sheppard macska-egér játékot játszik Kolyával és az embereivel, hogy megtizedelje őket, és esélyt adjon a többieknek visszafoglalni a várost. (01×10 – The Storm)
  Sheppardnak meg kell küzdeni egy szinte megállíthatatlan, tízezer éves Lidérccel, hogy megvédje az embereit, és el tudjanak menekülni az elhagyatott holdról. (01×12 – The Defiant One)
  Amikor a város védelme összeesni látszik, Sheppard öngyilkos küldetésre indul egy ugróval, hogy megsemmisítse az egyik kaptárhajót. (01×20 – The Siege, 2. rész)
 • Legjobb McKay jelenet:
  Amikor egy ellenséges idegen lény a várost fenyegeti, McKay kockáztatja az életét, és egy személyi védőpajzs segítségével belesétál a felhőbe, és átkülsi azt a kapun. (01×03 – Hide and Seek)
  McKay Kolya fegyvere elé áll, mikor az le akarja lőni Weirt, és közli vele, hogy mindkettejükre szükség lesz a túléléshez. (01×10 – The Storm)
  Annak tudatában, hogy talán nem éli túl a Lidérc támadást, McKay videóra vesz egy üzenetet, amiben elköszön a testvérétől, Jeannie-től, és bocsánatot kér, amiért nem voltak jobb viszonyban. (01×17 – Letters from Pegasus)
 • Legjobb Teyla jelenet:
  A rémálmoktól szenvedő Teyla felidézi, amikor őt és az apját elfogták a Lidércek, hogy kísérletezzenek rajtuk, és rájön, hogy van a testében egy kis Lidérc DNS. (01×18 – The Gift)
  Teyla megpróbál bekapcsolódni a Lidércek telepatikus hálózatába, de nem tudja irányítani a dolgot, ezért egy Lidérc át tudja venni az uralmat a teste felett. (01×18 – The Gift)
  Teyla bemos egy nagyot Batesnek, amikor az megvádolja őt azzal, hogy egy Lidérc irányítás alatt álló kém. (01×19 – The Siege, 1. rész)
 • Legjobb Weir jelenet:
  Annak ellenére, hogy az emberei a halál küszöbén állnak, Weir határozottan fellép az Athosiak és Kavanaugh kishitűségével szemben, és bízik abban, hogy túl fogják élni. (01×04 – Thirty Eight Minutes)
  Miután megtalálták az egyik sztáziskamrában, a súlyosan megöregedett Weir elmeséli, hogy mi történt a város eredeti lakóival, és hogy miért döntött úgy, hogy az életét áldozza azért, hogy megmentse a jövőbeli csapatát. (01×15 – Before I Sleep)
  Annak tudatában, hogy talán nem tér vissza élve, Weir tárgyalni próbál a Genii-jal, hogy adják neki az atombombáikat, hogy megállíthassák a Lidércek ostromát. (01×20 – The Siege, 2. rész)
 • Legjobb Ford jelenet:
  Amikor az ugró beragad a kapuba, Ford kinyitja a hátsó ajtót, és erős vákumhatásnak teszi ki magát azért, hogy megmentse Sheppard életét, és hazajuttassa magukat. (01×04 – Thirty Eight Minutes)
  Ford ideiglenesen magához ragadja a parancsnokságot, amikor Teylával és Beckettel behatolnak a városba, hogy visszafoglalják a Genii-tól. (01×11 – The Eye)
  Tudva, hogy a Lidércek már útban vannak a város felé, Ford úgy dönt, hogy videóra veszi az expedíció tagjainak üzeneteit a családtagjaihoz, javítva ezzel a csapat morálját. (01×17 – Letters from Pegasus)
 • Legjobb csapat jelenet:
  Miután megtalálták az Ősök elveszett városát, és megmentették az Athosiakat a Lidércektől, a csapat először gyűlik össze a holdfényes városban, hogy ünnepeljen. (01×02 – Rising, 2. rész)
  A csapat tagjai együtt dolgoznak azon, hogy kiszabadítsák a kapuba ragadt ugrót, mielőtt lejár az idő. (01×04 – Thirty Eight Minutes)
  Ford, Teyla és Beckett behatol az ellenség által irányított városba, hogy segítsen Sheppardnak, McKay-nek és Weirnek abban, hogy megállítsák Kolyát és az embereit, és hogy megmentsék a várost a szupervihartól. (01×11 – The Eye)
 • Legjobb idegen faj:
  a Genii (01×08 – Underground)
  a Lanteaiak (01×15 – Before I Sleep)
  a Lidércek (01×19/20 – The Siege)
 • Legjobb ellenség:
  A Lidérc őrző (01×01/02 – Rising)
  Cowen (01×08 – Underground)
  Acastus Kolya (01×11 – The Eye)
 • Legmenőbb Ős technológia:
  Atlantisz (01×02 – Rising, 2. rész)
  a személyi védőpajzs (01×03 – Hide and Seek)
  pocsolyaugró (01×04 – Thirty Eight Minutes)
 • Legmenőbb idegen technológia:
  a Lidérc dárda (01×02 – Rising, 2. rész)
  a Lidérc kaptárhajó (01×02 – Rising, 2. rész)
  a Lidérc kábítófegyver (01×05 – Suspicion)
 • Legjobb vendégszereplő:
  Michael Shanks – Daniel Jackson (01×02 – Rising, 1. rész)
  Robert Patrick – Marshall Sumner (01×02 – Rising, 2. rész)
  Paul McGillion – Carson Beckett (01×07 – Poisoning the Well)
  Robert Davi – Acastus Kolya (01×10 – The Storm)
  Leonor Varela – Chaya Sar (01×14 – Sanctuary)
Reklámok

Posted 2012. június 23. by Nekomajin in #SGRewatch, Rovatok

Tagged with , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s