Hírcsomag /120729/   10 hozzászólás

Michael Shanks, Colin Cunningham, Ryan Robbins, Jewel Staite, Chris Judge, Dean Devlin

A kanadai CTV csatorna megrendelte a Saving Hope című sorozat 2. évadját, így jövő nyáron is láthatjuk Michael Shankset (Daniel Jackson) a képernyőn. A sorozat a legmagasabb nézettséget hozta a nyári szezonban Kanadában, és az amerikai NBC-n is elég jól szerepelt, de arról egyelőre nincs hír, hogy ők is beszállnak-e a gyártási költségekbe. A 2. évad 13 részes lesz, és valószínűleg jövő nyáron kerül képernyőre.

A TNT csatorna megrendelte a Falling Skies 3. évadját. A sorozat szintén jövő nyáron folytatódik, és a fő- és visszatérő szereplők között megtaláljuk Colin Cunninghamet (Paul Davis) és Ryan Robbinst (Ladon Radim) is.

Két hete elkezdődött a The L.A. Complex 2. évada. A főszereplők között megtaláljuk Jewel Staite-et (Jennifer Keller).

Christopher Judge (Teal’c) szerepet kapott az Age of the Hobbit című alacsony költségvetésű filmben, ami Tolkien univerzumán alapul. A forgatás a napokban kezdődött. Judge közzé is tett egy képet a forgatásról a Twitter oldalán.
Időközben megjelent a The Dark Knight Rises, amiben szintén feltűnik néhány percre. A film premierje után Judge elmondta a GateWorldnek, hogy eredetileg több szerepe lett volna a filmben, de mivel sokkal nagyobb méretű, mint a Bane-t alakító Tom Hardy, végül egy csomó jelentét kivágták, amiben együtt szerepeltek.

Dean Devlin, a ’94-es mozifilm egyik készítője megint azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, egyre közelebb kerülnek a folytatáshoz. Semmi konkrétumot nem tudni az ügyben, az MGM még semmilyen hivatalos bejelentést nem tett, de Devlin és Emmerich már hónapok óta mindenhol arról beszélnek, hogy szeretnék megcsinálni az eredeti trilógiájukat.

10 responses to “Hírcsomag /120729/

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nagyon örülnék neki ha megcsinálnák a trilógiát, bár mindennek örülnék ami Csillagkapu. Viszont tény hogy nagyon érdekel mit is képzeltek el Emmerichék.
  Az meg hogy kivágtak egy rakat jelenetet a Sötét lovagból amiben Judge szerepelt most lehangolt kicsit. Holnap megyek moziba megnézni mert maga a film is nagyon érdekel de örültem volna ha láthatom benne többet.

 2. Hú, tényleg nem volt sokat a filmben, jó ha egy percet összesen…:/

 3. Szegény Chris, sajnálom…..

  Na, most akkor leírjam megint?…:)
  Érdekelne, hogy mi volt a terv az eredeti trilógiára, de mint azt már írtam, szerintem nagyon illúzióromboló lenne teljesen új szálat, és alternatív folytatást készíteni ilyen múlttal a sorozatok után…. Az pedig, hogy valami olyat találnak ki, ami beleillik az eddigiekbe, de az ő ötletük átdolgozása, az nehezen elképzelhető…. Akkor inkább tényleg vagy fejezzék be filmmel/ filmekkel az Atlantist, vagy folytassák a Universe-t! Én az utóbbit jobban preferálom!:)

 4. könyvben olvastam a folytatást, nem nagy durranás

 5. Lehet hogy pont ezért nem nyilatkozik az MGM, mert ha megcsinálják a régi folytatását, azzal keresztbe tehet a sorozatoknak. Ezt meg szerintem nem akarják. Látva a különböző szavazásokat reakciókat, lehet hogy elgondolkodtak hogy lehet még valami ebben az SG-ben. Legalább is nagyon remélem hogy gondolkodnak valamin.
  Szerintem mindhárom sorozat megérdemelne legalább egy-egy filmet, és az alapján le tudnák szűrni van-e még érdeklődés iránta. Mondjuk az SGU-t sorozatban preferálnám, mert az szinte most kezdődött és nagyrészben a sy-fy hülye műsorrendjének köszönhette hogy elvérzett. (jó, az első évad kicsit nyengére sikerült.) 😦

 6. Nem bánnám, ha lenne MÉG Csillagkapu… azonban magas elvárásaim vannak, úgyhogy nagyon ajánlom, hogy valami ütőset adjanak elő.
  És egyet értek azzal, amit Bratach írt.
  És ha már folytatás, akkor én is SGU-t szeretnék még és nem valami Isteni teremtés befejezést, hanem valami über scifiset.
  Bár nem tudom mit találhat ki egy ember ilyen esetben, amikor eleve valami magasabb intelligenciájú / rendű / nem tudom mit akar “megfogni”. De magában a Destinyiben is egy csomó lehetőség rejlik. És be lehetne vonni pár elemet az SG-1-ből is (pl. Ori-ok). Meg hát… na nem is folytatom. Én Universét néznék, meg egy kis Atlantiszt is … Meg jöhetne Eli, bírtam a srácot.

  De, ismételve magam, nem akarnék valami ócska, elbutított szart nézni, akkor inkább semmi és sok rewaccs. ^__^

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s