Hírcsomag /120818/   Leave a comment

Richard Dean Anderson, Michael Shanks, Joseph Mallozzi, Paul Mullie, Ryan Robbins, Mike Dopud, Paul McGillion

MacGyver visszatér! Legalábbis néhány Mercedes reklám erejéig. A német autógyár három vadiúj MacGyver epizódot ígér, amiket a weboldalukon lehet majd megnézni szeptember 18-tól kezdődően. Valószínűleg csak néhány perces webizódok lesznek, de így egy kicsit jobban hangzik a dolog.
Egy rövid előzetest már meg lehet nézni az erre a célra készített weboldalon. (Egy kicsit lentebb kell görgetni.)
A dolog nem nagy újdonság, hiszen Richard Dean Anderson (Jack O’Neill) több amerikai reklámban is újra magára öltötte az ikonikus figurát az elmúlt években.

Michael Shanks (Daniel Jackson) újabb filmben kapott főszerepet. A legendás kanadai jégkorongozót, Mr. Hockey-t fogja eljátszani az életrajzi filmben. A színésznek ez egy igazi álomszerep, hiszen imádja ezt a sportot.
A dolog duplán érdekes, hiszen a filmet az az Andy Mikita fogja rendezni, aki a legelejétől a legvégéig végig kísérte a Csillagkapu franchise alakulását, és rengeteg epizódot rendezett, köztük az SGU pilotját.

Joseph Mallozzi és Paul Mullie egy új minisorozat megalkotásán dolgozik. A Delete a jövőben játszódik, ahol egy mesterséges intelligencia az emberiség kiirtására törekszik. Az egyetlen megoldás egy másik MI készítése.
A sorozatban szerepelni fog Ryan Robbins (Ladon Radim) is, aki úgy látszik, hogy sportot űz abból, hogy minél több kanadai scifiben kapjon jelentősebb mellékszerepet.

Mike Dopud (Varro, és még sokan mások) szerepet kapott a Grimm 2. évadában. Azt egyelőre még nem tudni, hogy hány epizódban fog szerepelni, de kettőben biztosan, és az sem kizárt, hogy visszatérő szereplő lesz.

Megszületett Paul McGillion (Carson Beckett) első gyereke. A fiú a Hugh Terence Philip keresztneveket kapta, de a színész közölte, hogy semmi köze sincs a South Park legendás kanadai szereplőihez, csupán a véletlen műve, hogy a családjukban ezek a nevek fordulnak elő. 🙂

Reklámok

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s