Hírcsomag /121015/   1 comment

Amanda Tapping, Mitch Pileggi, Gary Jones

Két hét múlva lesz a Primeval: New World premierje. A Syfy csatorna bejelentette, hogy megvették az amerikai közvetítési jogokat, így a Continuum mellett egy újabb tisztességes scifi kerül a csatorna műsorára.
A sorozat az angol Primeval spinoffja, és ahhoz hasonlóan a története olyan különös állatok körül forog, amik téridő anomáliákon keresztül jutnak a jelenbe a múltból és a jövőből. A stáblistán tucatnyi ismerős nevet fogunk látni. Martin Wood a sorozat egyik producere, Amanda Tapping (Samantha Carter) és Andy Mikita a rendezők mezőnyét erősítik, Mark Savela a VFX csapatot vezeti, a szereplők között pedig fel fog tűnni Lexa Doig (Carolyn Lam) és Louis Ferreira (Everett Young) is.

Amanda Tapping viszont nem állt át örökre a kamera túlsó oldalára, ugyanis visszatérő szerepet kapott a Supernatural (Odaát) 8. évadában. A hírek szerint egy angyalt fog alakítani.

Akik nézik a most már nálunk is futó Dallas folytatást, azok bizonyára felismerték Mitch Pileggit (Steven Caldwell).A színész visszatérő szereplő volt az első évadban, a második évadra viszont állandó szereplővé léptették elő.

Újabb Csillagkapus kedvenccel bővült a Twitter felhasználóinak száma. Ezentúl Gary Jonest (Walter Harriman) is követhetitek.

Reklámok

Posted 2012. október 15. by Nekomajin in Hírek, Más sorozatok

Tagged with , , ,

One response to “Hírcsomag /121015/

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gary Jones nem siette el, pedig hatalmas rajongótábora van, én is imádtam Harriman karakterét!!!xD Nem vagyok Twitteres, de tuti sokan örülnek neki!

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s