#SGRewatch: SGU, 1. évad, szavazás   Leave a comment

Akik még kitartanak, azok szavazhatnak.

Szavazni ezen az oldalon lehet november 30-ig.
Az eddigiekhez képest annyi változás történt, hogy most már nem kötelező minden kategóriában szavazni. Csak a legjobb epizód megválasztása kötelező, a többi nem.
A választási lehetőségek magyarul:

 • Legjobb epizód:
  01×05 – Light
  01×08 – Time
  01×11 – Space
  01×14 – Human
  01×18 – Subversion
 • Legjobb Nicholas Rush jelenet:
  A koffein és nikotin elvonástól szenvedő Rush teljesen kiborul, hogy nem tudja irányítani a hajót, majd a kimerüléstől összeesik, és alájul. (01×04 – Darkness)
  A mindenre elszánt Rush beleül a Destiny iránytó székébe, és egy furcsa álom keretében újraéli, ahogy a felesége lassan belehal a rákba. (01×14 – Human)
  Rush átveszi az irányítást Telford teste felett, majd a Lucian szövetség elrabolja, és arra kényszeríti, hogy féregjáratot nyisson a Destiny-re. (01×18 – Subversion)
 • Legjobb Everett Young jelenet:
  Young átadja a parancsnoki posztot, mikor gyilkossággal vádolják, majd megtudja, hogy Rush kente rá az ügyet. Végül verekedésbe keveredik Rush-sal, és otthagyja őt a sziklás bolygón. (01×10 – Justice)
  Mikor megtudja, hogy Rush életben van az idegen hajón, Young megmenti őt, annak tudatában, hogy ez a parancsnoki posztjába is kerülhet. (01×11 – Space)
  Amikor a Lucian szövetség megszállja a Destiny-t, Young megtagadja a követeléseiket, és azt tervezi, hogy visszafoglalja a hajót. (01×19 – Incursion, 1. rész)
 • Legjobb Matthew Scott jelenet:
  Scott egy expedíciót vezet a sivatagos bolygón, hogy megfelelő anyagot találjanak a hajó levegőszűrő rendszeréhez, és közben még a múltjából érkező démonokkal is meg kell küzdenie. (01×03 – Air, 3. rész)
  Scott egy üzenetet rögzít egy Kinón a Destiny legénysége számára, amiben elmondja, hogy hogyan tudják legyőzni a halálos kórt, és hogy halálos lények vannak a bolygón. (01×08 – Time)
  Amikor a legénység egy csoportja úgy dönt, hogy a paradicsomi bolygón akar maradni, Scott felajánlja, hogy velük marad, hogy megvédhesse őket. (01×13 – Faith)
 • Legjobb T.J. jelenet:
  Amikor Telford túlhajszolja Young súlyosan sérült testét, T.J. kiüti őt egy adag érzéstelenítővel. (01×03 – Air, 3. rész)
  Amikor a csapat egy békés bolygót talál, T.J. a babája érdekében úgy dönt, hogy ott marad, de csak néhány embernek mondja el, hogy terhes. (01×13 – Faith)
  A kimerült és fogságban tartott T.J. úgy dönt, hogy minden sérült sebeit ellátja. Akkor is, ha azok a Lucian szövetség tagjai. (01×20 – Incursion, 2. rész)
 • Legjobb Ronald Greer jelenet:
  Greer megtalálja az ájult Scottot a sivatagban, erővel talpra állítja, együtt rohannak a csillagkapuhoz, és még éppen elérik a Destiny-t, mielőtt az FTL sebességre ugrana. (01×03 – Air, 3. rész)
  Greer félelmet nem ismerve harap bele a gyümölcsbe, amit T.J. éppen leszakított a fáról, és amiről azt se tudják, hogy mérgező-e. (01×13 – Faith)
  Miután Scott halottnak hiszi, és otthagyja a bolygón, Greer fájdalmas emlékeket idéz fel az apjáról, és a korábbi életéről. (01×15 – Lost)
 • Legjobb Eli Wallace jelenet:
  Az Icarus bázis ostroma alatt Eli zseniális ötletének segítségével tudják tárcsázni a kilencedik ékzárat. (01×01 – Air, 1. rész)
  Eli meglátogatja az anyját a kommunikációs kövek segítségével, de nem mondja el neki, hogy ki is valójában, mert tudja, hogy nem értené meg. (01×07 – Earth)
  Miután a lift a Destiny egy eddig ismeretlen részébe szállítja, Eli gondoskodik a sebesült Chloéról, és megpróbál segítséget szerezni. (01×20 – Incursion, 2. rész)
 • Legjobb Chloe Armstrong jelenet:
  Chloe elvállalja Young védelmét a tárgyaláson, és elszántan próbálja kideríteni az igazságot. (01×10 – Justice)
  Chloe csatlakozik Rush és Wray tervéhez, hogy átvegyék az irányítást a hajó felett, mert elégedetlen a katinai vezetéssel. (01×12 – Divided)
  Az idegen kullancs által fertőzött Chloe az apjáról hallucinál, és esélyt kap rá, hogy elbúcsúzzon tőle. (01×17 – Pain)
 • Legjobb Camille Wray jelenet:
  Wray a kommunikációs kövek segítségével visszatér a Földre, hogy meglátogassa a szüleit és a szerelmét. (01×09 – Life)
  Amikor ideiglenesen megszerzi az irányítást, Wray szabad kezet az Rush-nak, és előlépteti Volkert csapatvezetővé. (01×10 – Justice)
  Wray-nek lehetősége adódik, hogy néhány hetet otthon töltsön a szerelmével, ezért elvállalja, hogy testet cserél a mozgásképtelen Amanda Perry-vel. (01×16 – Sabotage)
 • Legjobb Telford jelenet:
  Telford magának akarja a Destiny-t, ezért megpróbálja végrehajtani azt az őrült tervet, hogy egy csillag belsejében nyissák meg a csillagkaput. (01×07 – Earth)
  Miután leleplezik, hogy a Lucian szövetség kéme, Telford kioktatja Youngot és O’Neillt arról, hogy az emberiség milyen arrogáns. (01×18 – Subversion)
  Miután megszabadult az agymosástól, Telford beépül Kiva emberei közé, hogy szabotálja a hajó elfoglalására tett kísérleteiket. (01×20 – Incursion, 2. rész)
 • Legjobb mellékszereplő:
  Julia Benson – Lt. Vanessa James
  Haig Sutherland – Sgt. Hunter Riley
  Patrick Gilmore – Dale Volker
 • Legmenőbb technológia:
  a Destiny (01×01 – Air, 1. rész)
  a Kino (01×02 – Air, 2. rész)
  a Destiny vezérlő széke (01×14 – Human)
 • Legjobb ellenfél:
  az FTL visszaszámláló (01×03 – Air, 3. rész)
  a kék idegenek (01×11 – Space)
  Kiva (01×20 – Incursion, 2. rész)
 • Legjobb Csillagkapu crossover:
  Amanda Tapping – Samantha Carter (01×01 – Air, 1. rész)
  Michael Shanks – Daniel Jackson (01×14 – Human)
  Richard Dean Anderson – Jack O’Neill (01×08 – Subversion)
 • Legjobb vendégszereplő:
  Christopher McDonald – Senator Alan Armstrong (01×02 – Air, 2. rész)
  Louise Lombard – Gloria Rush (01×14 – Human)
  Kathleen Munroe – Amanda Perry (01×16 – Sabotage)
  Rhona Mitra – Kiva (01×18 – Subversion)
  Mike Dopud – Varro (01×20 – Incursion, 2. rész)
Reklámok

Posted 2012. november 27. by Nekomajin in #SGRewatch, Rovatok

Tagged with , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s