#SGRewatch: SGU, 2. évad, szavazás   Leave a comment

Itt az utolsó szavazás.

Szavazni ezen az oldalon lehet december 31-ig.
A választási lehetőségek magyarul:

 • Legjobb epizód:
  02×08 – Malice
  02×12 – Twin Destinies
  02×17 – Common Descent
  02×18 – Epilogue
  02×20 – Gauntlet
 • Legjobb Nicholas Rush jelenet:
  Rush végre feltöri a Destiny mesterkódját, és megtalálja a hidat, de szinte beleőrül a feladatok sokaságába, mikor úgy dönt, hogy titokban tartja a feldezést. (02×02 – Aftermath)
  Amikor lehetőségük lesz végre hazajutni, Rush beszédet tart a legénységnekk, és önkénteseket kér, akik vele együtt a hajón maradnak, és segítik véghezvinni a Destiny küldetését. (02×12 – Twin Destinies)
  Amikor már nincs semmi veszítenivalója, a másik idősíkból jött Rush beleül a Destiny verzérlőszékébe annak reményében, hogy sok mindent megtudhat, amíg a Destiny belezuhan a csillagba. (02×12 – Twin Destinies)
 • Legjobb Everett Young jelenet:
  Young teljesíti a súlyosan sérült Riley utolsó akaratát, és a puszta kezével folytja meg, hogy véget vessen a szenvdéseinek. (02×12 – Aftermath)
  Young teljesen összeomlik, amikor a Destiny pusztulásáról hallucinál, de végül összeszedi magát, és újra rendes vezetőként kezd viselkedni. (02×06 – Trial and Error)
  Young elismeri, hogy csak hátráltatná a keresést, ezért átadja a vezetést Varrónak, hogy találja meg TJ-t. (02×16 – The Hunt)
 • Legjobb Matthew Scott jelenet:
  Scott nem hajlandó feladni a reményt, ezért szembeszáll Younggal, hogy visszarángassa őt az összeomlás széléről, és újra igazi vezetőt csináljon belőle. (02×06 – Trial and Error)
  A Simeon utáni vadászat alatt Scott szánalmat érez Rush iránt, és elmondja neki, hogy a bosszú mennyire jelentéktelen dolog. (02×08 – Malice)
  Scott vonakodva bár, de átadja a szerelmét a kék idegeneknek, és kétségek között gyötrődve várja, hogy meggyógyítsák, és visszaküldjék őt. (02×11 – Deliverance)
 • Legjobb T.J. jelenet:
  Miután megtudja, hogy a kisbabája tényleg meghalt, TJ vígaszt nyújt a haldokló Caine-nek az utolsó óráiban. (02×09 – Visitation)
  Amikor egy ijesztő ragadozó fogságban tarja őket, TJ nyugalomra inti Reynolds tizedest, és felismeri, hogy a fogvatartójuk egy intelligens lény, majd meggyőzi Greert, hogy ne lője le, mikor a megmentésükre érkezik. (02×16 – The Hunt)
  TJ felfedezi, hogy egy gyógyíthatatlan betegséggel fertőzött, amikor végig nézi az alternatív idősíkból származó Kino felvételeket. (02×18 – Epilogue)
 • Legjobb Ronald Greer jelenet:
  A házi gyártású lángszóróval felfegyverkezett Greer mindent megtesz, hogy megvédje Scottot és Chloét az idegen lények támadásától. (02×05 – Cloverdale)
  Greer gondolkodás nélkül felajánlja az egyik veséjét Volkernek. (02×14 – Hope)
  A Pentagont ért támadásban megsérült Greer végig megtartja a lélekjelenlétét, életben tartja Wray-t, miközben éles vita alakul ki köztük a másikról. (02×13 – Alliances)
 • Legjobb Eli Wallace jelenet:
  Eli azonnal meglátogatja az anyját, amikor annak az állapota rosszabbra fordult, és próbálja meggyőzni, hogy ő a fia, csak egy másik ember testében van. (02×4 – Pathogen)
  Eli másodszor is kénytelen elveszíteni Ginnt, amikor el kell zárnia az elméjét a hajó számítógépében, hogy megmentse Rush életét. (02×15 – Seizure)
  Miután Eli önként jelentkezett, hogy utolsóként hátramaradva megpróbálja megjavítani az utolsó sztázisfülkét, egy utolsó, keserédes pillantást vet a hajóra a megfigyelő fedélzetről. (02×20 – Gauntlet)
 • Legjobb Chloe Armstrong jelenet:
  Chloe engedi, hogy az idegen életforma megcsípje, csak azért, hogy Scott mellett maradhasson, és kitalálhassa, hogy gyógyíthatja meg. (02×5 – Cloverdale)
  Chloe elfogadja az állapotát, rögzít egy búcsúüzenetet, és előre megbocsájt Greernek, ha az állapota miatt ki kell őt dobnia a hajóból. (02×09 – Visitation)
  Chloe rájön, hogy vissza kell térnie a kék idegenekhez, ezért félelem nélkül elfogadja a sorsát, amikor Young átadja őt, hogy megmentse a legénységet. (02×11 – Deliverance)
 • Legjobb Camille Wray jelenet:
  Wray megmozgat néhány szálat a Földön, hogy Eli anyja a Destiny fedélzetére tudjon lépni a kommunikációs kövek segítségével, és láthassa a fiát, aki végre azzal foglalkozik, amivel mindig is szeretett volna. (02×04 – Pathogen)
  A krízishelyzet közepén, a Földön, Wray megpróbál békét kötni Greerrel a véleménykülönbségeik ellenére. (02×13 – Alliances)
  Az Eli Wallace Általános Iskola udvarán az alternatív idősíkban élő Wray beszédet tart arról, hogy Eli milyen sokkal járult hozzá az oktatáshoz és az előttük álló feladatokhoz. (02×18 – Epilogue)
 • Legjobb David Telford jelenet:
  Telford egyedül meg vissza a kaputelepítő hajóra, hogy megjavítsa az energiaellátást, de az Ursiniknél ragad, mikor a két hajó szétkapcsolódik. (02×03 – Awakening)
  Amikor a Destiny a robothajók támadása alatt áll, Telford és az Ursinik megjelennek a kaputelepítő hajóval, és felkínálnak egy tervet a megmenekülésre. (02×10 – Resurgence)
  Telford sikeresen elhagyja a Destiny-t, és visszajut a Földre, miközben az alternatív idősíkból érkezett verziója belehal a Rush-sal történt összeszólalkozásba. (02×12 – Twin Destinies)
 • Legjobb mellékszereplő:
  Patrick Gilmore – Dale Volker
  Jennifer Spence – Lisa Park
  Mike Dopud – Varro
 • Legmenőbb technológia:
  a kaputelepítő hajó (02×02 – Aftermath)
  a robothajók (02×11 – Deliverance)
  a sztázisfülkék (02×20 – Gauntlet)
 • Legjobb ellenfél:
  az Ursini (02×03 – Awakening)
  Simeon (02×08 – Malice)
  a robothajók (02×10 – Resurgence)
 • Legjobb Csillagkapu crossover:
  Alisen Down – Dr. Brightman (02×01 – Intervention)
  David Hewlett – Rodney McKay (02×15 – Seizure)
  Robert Picardo – Richard Woolsey (02×15 – Seizure)
 • Legjobb vendégszereplő:
  Louise Lombard – Gloria Rush (02×02 – Aftermath)
  Haig Sutherland – Sgt. Hunter Riley (02×02 – Aftermath)
  Robert Knepper – Simeon (02×08 – Malice)
  Victor Garber – Ambassador Ovirda (02×15 – Seizure)
  Julie McNiven – Ginn (02×06 – Trial and Error)
Reklámok

Posted 2012. december 20. by Nekomajin in #SGRewatch, Rovatok

Tagged with , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s