Felhívások   8 hozzászólás

A blog bővítése érdekében szólok most hozzátok, kedves olvasók.

Tudom, hogy többen is szeretnétek, ha mindenféle Csillagkapus termékekről lenne írás a blogon, ezért most a segítségeteket kérem. Ha valaki úgy érzi, hogy szeretne egy ismertetőt, leírást, összefoglalót, bemutatót írni egy Csillagkapus

 • novelláról,
 • regényről,
 • képregényről,
 • játékról,
 • játék modról,
 • használati tárgyról,
 • esetleg egy kifejezetten jól sikerült fanfictionről,

akkor vegye fel velem a kapcsolatot a blog Facebook vagy Twitter oldalán, vagy emailen (azotodikfaj kukac gmail pont com) keresztül! (A blognak jelenleg nincs külön email címe, de ha jelzitek itt hozzászólásban, hogy szükség lenne rá, akkor csinálok majd.)
A játékokról szóló hírek között találtok két, olvasó által írt ismertetőt mintának, de semmiféle formai vagy stílusbeli megkötés nincs. Mindössze arra szeretnélek kérni titeket, hogy figyeljetek oda a helyesírásra, és próbáljatok objektív véleményt alkotni az adott alkotásról. Természetesen az írások végén szubjektív véleményt is meg lehet fogalmazni.
SZERK:
A szöveget lehetőleg txt vagy rtf formátumban küldjétek, hogy ne kelljen esetleges bent ragadt formázásokkal bajlódnom. A játékokhoz ha tudtok, akkor készítsetek néhány screenshotot is. Ezeket fel tudjuk majd tölteni a WP-re is, de ha van saját, állandó tárhelyetek, akkor oda is mehetnek. Ezen kívül minden műnél jó lenne egy minimális adatlapot is összeszedni. Angol/magyar cím, készítő, kiadó, kiadás éve, oldalszám, ilyesmik.

Ez volt a szolgálati közlemény, most pedig szeretném tudatni veletek, hogy idén is küldött nekem levelet a MikuláThor. Na nem a postás hozta, hanem egyenesen az asztalomra sugározták. A lényeg, hogy karácsonykor is érdemes lesz rápillantani a blogra, mert ajándék várható. 🙂

Reklámok

Posted 2012. december 23. by Nekomajin in /Parancsnokság/

8 responses to “Felhívások

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hello!
  Én egy játék modról szívesen írnék egy kisebb bemutatót!

 2. Ha esetben vannak írói vénával megáldott látogatói az oldalnak, szerintem csapatban összedobhatnánk valami ütős fanfictiont, itt regényre, vagy képregényre gondolok.

 3. Van már email cím is.
  Ötletelni pedig szabad tovább, aztán ha kisül belőle valami jó, akkor megcsináljuk.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s