Karácsonyi ajándék   1 comment

Egy kis számadás, és ajándékbontás.

Csak röviden a szokásos statisztikákról.
A blog novemberben lett 3 éves. Az elmúlt három év alatt több, mint 400 bejegyzés és több, mint 900 hozzászólás született. A blog látogatottsága annak ellenére is állandónak mondható, hogy már másfél éve nem készült új Csillagkapu sorozat vagy film.
Ezúton is szeretném megköszönni minden olvasónak, hogy rendszeresen látogatja a blogot még az olyan ínséges időkben is, amikor alig vannak friss hírek, és csak a Rewatch összefoglalóival kell beérni. Aprapó Rewatch, mint azt tudjuk, a GateWorld kezdeményezésének ez az utolsó hónapja. A szerkesztők viszont a jövő évre is terveznek néhány dolgot. Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikről van szó, de ha érdemes lesz foglalkozni velük, akkor itt is olvashattok majd róluk.

Most viszont, ha már mindenki fenyőtűkön ülve várja az ajándékot, akkor tépjük szét a csomagolást! Korábban ígértem, hogy lesznek majd elvihető Facebook idővonal borítók. Nos, ez megtörtént. Az első három már fent van a blog Facebook oldalán, és újabbak is fognak készülni a napokban. Mivel a Facebookon jelenleg nem lehet közvetlenül borítóképet megosztani, ezért a kiválasztott képet el kell mentenetek a saját gépetekre, és onnan feltölteni a saját profilotokba.

Hogy mit hoz a jövő, azt egyelőre nem tudni. Jelenleg úgy tűnik, hogy az iOS-re írt Csillagkapus játék az egyetlen hivatalos projekt, viszont a Skyfall és a Hobbit bevételével is megerősödött stúdió bármikor dönthet valamilyen folytatás mellett, és az Emmerich-féle mozifilmes pletykákat sem szabad elfelejteni. Az biztos, hogy a kedvenc színészeinket érintő hírekkel ezek után is jelentkezni fogok.
Így utólag is boldog karácsonyt minden olvasónak! 🙂

Reklámok

Posted 2012. december 26. by Nekomajin in /Parancsnokság/

Tagged with ,

One response to “Karácsonyi ajándék

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ez a te érdemed is, hogy a látogatók méltónak találták az oldalt a látogatásra, köszönjük, és csak így tovább jövőre is! Boldog új évet!

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s