Újabb Csillagkapu játék a láthatáron   10 hozzászólás

Az MGM kiadott egy trailert a készülő játékból.

A Stargate SG-1: Unleashed játék címét talán úgy lehetne a legjobban magyarra fordítani, hogy “elszabadult”. Egyelőre semmit sem tudunk a játék történetéről. A trailerből talán az derül ki, hogy egy eddig ismeretlen Goa’ulddal gyűlik meg a CsK-1 dolga. A szereplők kinézete alapján valószínűsíthető, hogy a játék története az SG-1 sorozat idejére tehető.
A játákot ugyanaz a cég fejleszti, aki a Stargate Command nevű, okostelefonos alkalmazást, amiről már itt a bologn is volt szó többször. A hírek szerint a játék tabletekre készül. A legfőbb érdekesség az, hogy Richard Dean Anderson, Amanda Tapping és Michael Shanks is jelezte már hónapokkal korábban a Twitteren, hogy szinkronizálják a karaktereket. Chris Judge-ról egyelőre nem tudunk.
A trailert megnézhetitek az IGN cikkében.

Reklámok

Posted 2013. február 7. by Nekomajin in Hírek, Játékok

Tagged with ,

10 responses to “Újabb Csillagkapu játék a láthatáron

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kérek egy pirospontot. Gyorsabb voltam, mint a GateWorld. 🙂

 2. *Piros pont* 😀

  Amúgy nem értem, hogy PC-re miért nem tudnak/akarnak egy ilyesmi játékot csinálni, biztos siker lenne(szerintem).

 3. Én úgy gondolom,hogy ez az androidos-ios-es játékok folyamatos csepegtetése egy tudatos kampány-marketing része. Remélem valami nagyobb dolog előszele ez ( film ,netán sorozat vagy egy komolyabb játék).

 4. Piros pont! 😉

 5. Nagy piros pont!! 😀
  Őszintén örülnék neki ha nem csak tabletre adnák ezt ki hanem mondjuk pc-re vagy tényleg valami nagyszabású terv része lenne…

 6. fantasztikus, bárcsak pc-re is jönne

 7. Én nem tartom kizártnak, hogy ha ezek a játékok sikeresek lesznek, akkor előbb-utóbb PC-re is készül majd valami. A PC-re fejlesztés viszont nagyobb lépés, amit csak akkor fognak meglépni, ha tényleg megéri majd. Egyrészt a mobil eszközökben a hardver erősen bekorlátozza a lehetőségeket, ezért például lehet azt mondani, hogy azért olyan a grafika, amilyen, mert annyit bír a vas. Gondoljatok bele, hogy ha PC-n is ilyen grafikát produkálnának, akkor elvinné őket a népharag. Másrészt a mobil eszközökre jelenleg nehezebb kalózkodni. A PC-s játékokat pillanatok alatt feltörik, aztán ugyanúgy lehet telepíteni, mintha eredeti lenne. Ugyanez Androidon és iOS-en jelenleg még nem ilyen egyszerű.
  Szóval az a helyzet, hogy jelenleg ez éri meg nekik.

  • De Androidra sajnos mégse jön, de remélem ezt hamar orvosolják, és ha sikeres lesz, megcsinálják arra is legalább, ha PC-re nem is. Hátha nagyon ütős lesz, és a trailer alapján erre sok esély van, és adna egy löketet a franchise-nak, talán a filmek/sorozatok is kicsit újabb erőre kapnának!

 8. Piros pont! 😀

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s