Hírcsomag /130904/   Leave a comment

SG-1: Unleashed, James Spader, Teryl Rothery, Jason Momoa

Az elmúlt napok legfontosabb híre mindenképpen az, hogy az Arkalis Interactive bejelentette, hogy még idén ősszel kiadják az SG-1: Unleashed című interaktív történet második epizódját. A pontos dátumot még nem ismerjük, azt viszont igen, hogy a négy főszereplő színész újra visszatér, hogy hangját adja a karaktereknek.

Bombaként robbant a hír, hogy James Spader, a Csilagkapu mozifilm Daniel Jacksonja is csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz. Ming Na-val ellentétben Spadert nem valószínű, hogy látni fogjuk, mert a hírhedt gonosz, Ultron szerepére választották ki, aki valószínűleg motion capture technikával fognak megjeleníteni. Ming Na az Agents of SHIELD sorozat egyik főszereplője lesz, Spader pedig az Avengers: Age of Ultron című filmben fog szerepelni.

Teryl Rothery (Janet Fraiser) visszatérő szereplő lesz az Arrow második évadában. A hírek szerint a színésznő 3-4 epizódban fog szerepelni.

Jason Momoa (Ronon Dex) új filmje, a Road to Paloma nem sokára a mozikba kerül. A színész játsza a főszerepet, és egyben a film írója és rendezője is. A történet szerint Robert Wolfot az FBI üldözi, amiért bosszút állt a férfin, aki megerőszakolta, majd megölte az anyját.

Reklámok

Posted 2013. szeptember 4. by Nekomajin in Hírek, Játékok, Színészek

Tagged with , , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s