Universe hírcsomag /100909/   Leave a comment

Ahogy közeleg a premier, várhatóan egyre több apróságot tudhatunk meg az előttünk álló évadról. Megérkeztek az első képek az első két részből, és David Hewlett is mondott pár szót az Atlantis crossoverről.

Jelenleg a stáb az utolsó részeket forgatja. Ha minden igaz, a héten folyik a 15. rész, az SGA crossover forgatása. A GateWorld készített egy hosszabb interjút David Hewlettel a nemrég megrendezett GateConon. Ennek egy kis részletét tették közzé tegnap, amiben Hewlett a crossoverről beszél.

Az Seizure egy rendes SGU epizód lesz. Nem McKay lesz a főszereplő, és nem lesz Atlantis hangulata, ugyanakkor McKay személyisége egyértelműen meg fog jelenni. A történetről részleteket természetesen nem árult el, viszont azt még hozzátette, hogy reméli, hogy lesz még alkalma McKay szerepébe bújni, mert nagyon hiányzik neki a karakter.

Néhány órával később az első képeket is megkaptuk. Ezeket megnézhetitek a GateWorld galériájában. A képek között véleményem szerint egy igazán spoileres van, a többi nem sok újdonságot árul el.

A harmadik trailer továbbra is készül. Joe Mallozzi úgy gondolja, hogy a premier előtti héten fog megjelenni, vagyis kb két hét múlva.
Néhány napon/héten belül pedig várható a teljes David Hewlett interjú is.

SGU második évad premier: szeptember 28.

Posted 2010. szeptember 9. by Nekomajin in Hírek, SGU, Történetvonalak

Tagged with , , ,

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!