#SGRewatch: SG-1, 10. évad, szavazás   1 comment

Bocsi a késésért. Itt a szavazás!

Ezen az oldalon lehet szavazni május 31-ig. Bárki szavazhat.
A választási lehetőségek magyarul:

  • Legjobb epizód:
    10×03 – The Pegasus Project
    10×06 – 200
    10×11 – The Quest, Part 2
    10×14 – The Shroud
    10×20 – Unending
  • Legjobb Cameron jelenet:
    Az Odyssey elrablása után Mitchellnek be kell épülnie a Lucian szövetségbe, hogy megmentse a csapatát. (10×09 – Company of Thieves)
    Mitchell azzal vígasztalja Valát, hogy csapattagnak lenni nem csak azt jelenti, hogy az ember kockáztatja a saját életét, hanem azt is, hogy végig kell néznie, ahogy más teszi ezt. (10×11 – The Quest, 2. rész)
    Mitchell próbálja életben tartani a sérült Cartert az álcázómező védelmében, miközben az Ori hadsereg lerohanja a bolygót. (10×12 – Line in the Sand)
  • Legjobb Daniel jelenet:
    Daniel az Odyssey hídjáról csodálja Atlantisz városát, mikor hosszú évek után végre eljut a Pegasus galaxisba. (10×03 – The Pegasus Project)
    Miután megkapta Merlin tudását, Daniel feltartja Adriát, hogy a CsK-1 megszökhessen, pedig tudja, hogy így ő esik majd fogságba. (10×11 – The Quest, 2. rész)
    A Priorrá változott Daniel visszatér, de meg kell győznie Jacket és a csapatot, hogy bízzanak meg benne. (10×14 – The Shroud)
  • Legjobb Sam jelenet:
    Sam egy hatalmasat bemost Baalnak, mikor megunja, hogy folyamatosan sértegeti. (10×11 – The Quest, 2. rész)
    Samnek sikerül egy egész falut elrejtenie Artúr leplével, de az Ori támadást egy súlyos lőtt sérüléssel kell átvészelnie. (10×12 – Line in the Sand)
    Sam egy alternatív dimenzióban találja magát, ahol megmenti a Földet az Ori támadástól, de nem engedik haza, hanem propaganda bábunak használják. (10×13 – The Road Not Taken)
  • Legjobb Teal’c jelenet:
    Teal’c-nek annyira megtetszik a magánnyomozós ötlet, hogy megfélemlíti Martin Lloydot, hogy írja bele a történetébe. (10×06 – 200)
    Miután a Jaffa találkozót brutálisan lemészárolják, Teal’c megtagadja a parancsokat, hogy a saját csapata ellen harcolva igyekszik levadászni a felelőst. (10×17 – Talion)
    Az Odyssey fedélzetén töltött 50 év után Teal’c belép az időbuborékba, hogy megmentse a hajót és a társai életét, tudva azt, hogy ő nem fog visszafiatalodni, és az emlékei is megmaradnak. (10×20 – Unending)
  • Legjobb Vala jelenet:
    Az amnéziás Vala könnyedén legyőzi a rablókat, mikor tudat alatt előtörnek a gyors reflexei és harci tapasztalatai. (10×8 – Memento Mori)
    Vala megkérdőjelezi Tomin hitét az Ori-ban, és ezzel elindítja a változás útján. (10×12 – Line in the Sand)
    Vala azt hiszi, hogy a csapata elárulta, míg meg nem tudja, hogy ő jelentkezett önként arra, hogy hamis emlékeket ültessenek a fejébe, hogy csapdába csalhassa Adriát. (10×19 – Dominion)
  • Legjobb Landry jelenet:
    Landry utánozza a párzó vadkacsák hívóhangját, hogy rávegye Mitchellt, hogy menjen vele vadászni. (10×15 – Uninvited)
    Landry segít Bra’tac-nak meggyőzni a Jaffa tanácsot, hogy ne használják a Dakara szuperfegyvert az Ori ellen, mert ártatlan embereket is megölnek vele szerte a galaxisban. (10×07 – Counterstrike)
    A párhuzamos dimenzióban Carter egy teljesen más Landry-t ismer meg, aki az USA elnökeként megtagadja, hogy hazatérhessen, és a saját érdekei szerint használja ki őt. (10×13 – The Road Not Taken)
  • Legjobb CsK-1 jelenet:
    A CsK-1 a Pegasusba utazik, hogy az atlantiszi legénység segítségével betárcsázzanak az Ori szuperkapuba egy feketelyuk közeléből. Bónuszként még egy Ori és egy Wraith hajót is elpusztítanak. (10×03 – The Pegasus Project)
    A csapatnak szüksége van Baalra, hogy megoldják a rejtvényeket, és megszerezhessék Merlin titkos fegyverét. (10×10 – The Quest, 1. rész)
    A CsK-1 utolsó lehetőségként átküldi a Sangraalt a szuperkapun, hogy elpusztítson minden felemelkedett lényt az Ori galaxisban. (10×14 – The Shroud)
  • Legjobb idegen faj:
    az Ori követői (10×01 – Flesh and Blood)
    a “Furlingek” (10×06 – 200)
    az Asgardok (10×20 – Unending)
  • Legjobb ellenség:
    Adria (10×07 – Counterstrike)
    Anateo (10×09 – Company of Thieves)
    Baal (10×10/11 – The Quest)
  • Legmenőbb technológia:
    Artúr leple (10×12 – Line In the Sand)
    a Sangraal (10×14 – The Shroud)
    az Asgard technológiával felszerelt Odyssey (10×20 – Unending)
  • Legjobb vendégszereplő:
    Peter Flemming – Malcolm Barrett (10×04 – Insiders)
    Tim Guinee – Tomin (10×12 – Line In the Sand)
    Don S. Davis – George Hammond (10×13 – The Road Not Taken)
    Richard Dean Anderson – Jack O’Neill (10×14 – The Shroud)
    Morena Baccarin – Adria (10×09 – Dominion)
  • Legjobb Ark of Truth jelenet:
    Úton az Ori galaxisba, Teal’c és Tomin a korábbi hamis isteneikről és tetteikről beszélgetnek, és arról, hogy mit kell tenniük, hogy megváltást kapjanak.
    Az NID ügynök az Asgard technológia segítségével megalkot egy Replikátort, ami végül elfoglalja az egész hajót, és magát Marrickot is átváltoztatja.
    Tomin, Vala, Daniel és Teal’c kinyitják az igazság ládáját, amivel megtörik a Doci és a Priorok hitét mindkét galaxisban.
    Morgan La Fay végül kozmikus csatába indul a meggyengült Adria ellen.
  • Legjobb Continuum jelenet:
    Mitchell és Carter végignézi, ahogy egy tengeralattjáró áttöri a felszínt a jégsivatagban, hogy megmentse őket.
    Qetesh csendben figyeli, ahogy Baal felhasználja a tudását a jövőből, és leigázza a rendszerurakat, majd csapdába csalja, és félbe vágja, hogy megszerezze a hatalmát.
    Miután a barátait elvesztette a csatában, Mitchell visszautazik a múltba, hogy meglepje Baalt az Achilles fedélzetén.
    Mitchell a saját családja történelmi részévé válik. A fényképet, amin a saját nagyapjával szerepel, a szekrényében őrzi a Parancsnokságon.

Posted 2012. május 25. by Nekomajin in #SGRewatch, Rovatok

Tagged with , ,

1 responses to “#SGRewatch: SG-1, 10. évad, szavazás

Subscribe to comments with RSS.

  1. -; A; A; A; C; A; A; B; A; C; D, de őt nem hevezném annak, így E; D; A/D.
    Ha nem csúsztam el, akkor ez az én véleményem.

Neked is van véleményed? Ide pötyögd!